Ellen DeGeneres končuje z vodenjem svoje oddaje

Ameriška televizijska voditeljica Ellen DeGeneres napovedala upokojitev svoje oddaje.

13.5.2021 ob 10:50 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: STA

Ellen DeGeneres končuje z vodenjem svoje oddaje

Znana ameriška televizijska voditeljica Ellen DeGeneres je v sredo sporočila, da bo zadnja epizoda oddaje, ki jo vodi in nosi njeno ime, na sporedu prihodnjo pomlad, nato pa je ne bo več. Danes bo o tem bolj razpravljala v oddaji televizijske kolegice Oprah Winfrey.

63-letna Ellen DeGeneres je igralka, scenaristka, producentka in zabavna komedijantka, vendar pa je prav zaslovela šele leta 1997, ko je javno priznala, da je istospolno usmerjena. Od takrat naprej je neizprosna zagovornica pravic skupnosti LGBTQ. Priznanje homoseksualnosti jo je skorajda stalo televizijske kariere, vendar pa jo je širša javnost sčasoma sprejela in oddaja zdaj teče že 19. sezono.

DeGeneres vztraja, da njena odločitev o koncu oddaje nima nič z obtožbami, ki se pojavljajo že leto dni. Namreč, da je delovno okolje tam povsem zastrupljeno z rasno diskriminacijo, nasilništvom in spolnim nadlegovanjem. Za medij The Hollywood Reporter je povedala, da enostavno ne čuti več pravega izziva za nadaljevanje oddaje.

Obtožbe o težavah z delovnim okoljem je priznala, vendar zanikala, da bi imela sama kaj s tem. Zagotovila je, da bo zadeve do konca oddaje, ki se je sicer bolj ali manj napovedoval že več let, popravila.

Preberite še: Ellen DeGeneres: Res je, preselila sem se h Courteney Cox

Morda vas zanima tudi: Ljudje si pri Oprah želijo to pop zvezdo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)