Čustvena Ellen DeGeneres uslužbencem: Nisem popolna

Produkcijska hiša se je razšla s tremi producenti, ki so bili obtoženi, da so spolno nadlegovali podrejene.

19.8.2020 ob 5:50 | Foto: Mike Blake/GettyImages | Avtor: P. Pa.

Čustvena Ellen DeGeneres uslužbencem: Nisem popolna

Za eno najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic Ellen DeGeneres je leto 2020 še posebej težko. Na njo se je vsul plaz kritik in obtožb. Zdaj že številni bivši zaposleni, pa tudi zvezdniki, ki jih je gostila v svojem šovu, ji očitajo, da je v resnici popolnoma drugačna, kot se predstavlja javnosti. V  minulih tednih so ji očitali, da je bila do njih nesramna, nepotrpežljiva, da je rasistična in milo rečeno zlobna. Okolje, v katerem so delali, so označili za toksično, zaradi česar so pristojni pri produkcijski hiši WarnerMedia sprožili notranjo preiskavo, ki je že obrodila prve sadove. Pri WarnerMedia so v minulih dneh potrdili, da so se zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju na delovnem mestu razšli z njenimi tremi top producenti: Edom Glavinom, Kevinom Lemanom in Jonathanom Normanom.

Ellen je po tem razkritju s svojimi zaposlenimi opravila videokonferenco, ki pa je bila menda zelo čustvena. Med drugim naj bi Ellen svojim uslužbencem dejala, da »ni popolna«.

»Sem večplastna oseba. Trudim se, da bi bila boljša in učim se iz lastnih napak,« je menda dejala. Neimenovani vir je reviji People še razkril, da je dejala, da je slišala, da se je nekaterim zdelo, da do njih ni bila prijazna, da jim ni namenila časa in da je bila do njih nestrpna. »Vsem, ki sem jih na kakršenkoli način prizadela, se opravičujem,« naj bi dejala.

Napoveduje spremembo

Ellen naj bi bila zelo čustvena, empatična ter da se trudi biti boljša in bolj dostopna oseba. »Zaveda se, da je včasih introvertirana in zato se je opravičila, če je zaradi tega koga prizadela,« je še dejal vir in dodal, da ustvarjalci oddaje postavljajo nove strukture, ki bodo nudile oporo zaposlenim, da do tega ne bo več prihajalo.

Voditeljica naj bi si sicer zelo želela, da bi se srečala svojimi sodelavci, a zaradi preiskave, ki še teče, to ni mogoče. Sporočiti jim je želela, da je preteklo dogajanje sedaj že preteklost in da bodo stvari od zdaj tekle drugače in bolje. Kot je dejala v opravičilu, si od prvega dneva želi, da bi bilo njihovo delovno okolje kraj sreče, v katerem ne bi nihče povzdignil glasu in kjer bi bil vsak spoštovan.

Medtem ko so Glavina, Lemana in Normana odpustili, je eno izmed njihovih mest zasedel priljubljeni DJ tWitch – Stephen Boss. tWitch se bo pridružil uigrani ekipi Andyju Lessnerju, Mary Connelly in Dereku Westerveltu, ki ustvarjajo oddajo že od samega začetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephen tWitch Boss (@sir_twitch_alot) on

 

Preberite še: Pokukajte, kako je sobo za dojenčico uredila Katy Perry

Morda vas zanima tudi: Prihaja muzikal o princesi Diani, s posebno premiero


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)