Priljubljeni voditelj, ki bi lahko stopil v čevlje Ellen DeGeneres

Vse glasnejša so namigovanja, da se bo morala Ellen DeGeneres umakniti Jamesu Cordenu.

4.8.2020 ob 9:05 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Priljubljeni voditelj, ki bi lahko stopil v čevlje Ellen DeGeneres

Svet pogovornih oddaj doživlja mnoge pretrese. Kot poroča The Sun, se velika sprememba obeta na drugi strani luže, kjer naj bi James Corden s svojo pogovorno oddajo izpodrinil Ellen DeGeneres.

James  trenutno vodi The Late Late Show televizijske mreže CBS, Ellen pa ima že od leta 2003 svojo pogovorno oddajo The Ellen DeGeneres Show na televiziji NBC.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Corden (@j_corden) on

Morebitna sprememba je posledica namigovanj na toksične delovne razmere v zakulisju oddaje slavne in med občinstvom priljubljene voditeljice.

Vir znotraj televizijske hiše NBC je ob tem povedal, da so odgovorni Jamesa prepoznali kot potencial za uspeh na dolgi rok in zaradi obtožb zaposlenih iščejo primerno zamenjavo za Ellenino oddajo.

--> Preberite še: Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres

"Obtožbe so se dotaknile vseh na naši televiziji in ob njih so se vsi ozrli v prihodnost. Jamesa Cordena so kot zamenjavo za Ellen odgovorni sicer imeli v mislih še preden so v javnost prišle zadnje navedbe o nepravilnostih med nastajanjem njenega šova."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres FC (@ellendegeneres_fc) on

"James je svoje sposobnosti v svetu pogovornih oddaj dokazal z dejstvom, da si je praktično čez noč ustvaril ime. Njegova oddaja je namreč hitro osvojila srca gledalcev. S svojo ekipo sledi modernemu konceptu televizije, ustvarja sodoben format pogovorne oddaje, ki jo podpirajo spletne platforme in družabna omrežja ter pripomorejo k njeni globalni prepoznavnosti," je še povedal vir in dodal:

"Zamenjava za Ellen je bila vedno smatrana kot težak izziv, z njegovo svežino pa to ne bi bila težava. James bi poživil dnevni program, odgovorni bi mu prepustili proste roke in bi lahko začel novo dobo popoldanskih oddaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Corden (@j_corden) on

Kaj se je sploh zgodilo?

Pred nedavnim je deset zaposlenih pri oddaji Ellen DeGeneres Show anonimno spregovorilo za BuzzFeed News in razkrilo, da se v zakulsju vrši veliko nepravilnosti: od favoriziranja gostov in zaposlenih do mikroagresije, spolnega nadlegovanja in rasizma s strani treh izvršnih producentov. Glede tega je tudi Ellen podala izjavo:

"Skupaj s produkcijo Warner Bros smo takoj sprožili interno preiskavo in stopamo po korakih, da bi popravili zadeve. Z rastjo priljubljenosti naše oddaje nisem več zmogla slediti vsemu, kar se je dogajalo v ozadju in verjela sem, da so tisti, na katere sem se zanašala, dobro opravljali svoje delo. Očitno ga nekateri niso. To se bo sedaj spremenilo in zavezujem se, da se kaj podobnega ne bo več dogajalo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres FC (@ellendegeneres_fc) on

Se oddaja Ellen DeGeneres bliža koncu? Treba bo počakati, kakšen bo končni razplet zgodbe.

Preberite še: Bill Cosby v prvem intervjuju po obsodbi: Ne bom se opravičeval

Morda vas zanima tudi: 20 spodbudnih citatov močnih ter uspešnih žensk


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)