Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres očitno ni ravno prijazna do ljudi, ki skrbijo za njeno varnost.

4.5.2020 ob 9:35 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres

Tom Majercak, katerega naloga je bila na podelitvi oskarjev leta 2014 skrbeti za varnost  televizijske osebnosti Ellen DeGeneres, je za Fox News  razkril, da se zvezdnica ne more pohvaliti s prijetnim značajem in jo je označil kot hladno, vzvišeno ter zahtevno stranko.

"Ellen je ena od zvezd, za varnost katerih sem skrbel v svoji karieri. Verjemite mi, teh je bilo veliko, prav Ellen pa si zame ni vzela niti toliko časa, da bi me pozdravila," se je spominjal Majercak, direktor podjetja Security Imagery Specialists ter dodal:

"Njena soproga Portia De Rossi je na drugi strani zelo prijazna ter topla. Ona me je predstavila Ellen, ki me ob prvem stiku ni niti pogledala, kaj šele pozdravila in se mi zahvalila, ker skrbim za njeno ter za varnost njene družine.

Tudi do drugih, ki ne sodijo v njen ožji krog, je bila vzvišena, arogantna ter zahtevna. Ko jo vidite na televiziji, kaže prijazen in nasmejan obraz, a v resnici je to le krinka, za katero se skriva ne ravno prijetna oseba."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Sicer pa to ni edina kritika, ki jo je bila zaradi svojega obnašanja in odnosa do drugih deležna zvezdnica. Hladnost in vzvišenost ji je pripisala tudi transseksualka NikkieTutorials, katero je Ellen v svoji oddajo gostila januarja tega leta.

"Morda sem naivna, a že v zaodrju sem pričakovala njeno dobrodošlico v smislu dobrodošla v oddaji Ellen DeGeneres. Namesto tega me je pozdravil jezen uslužbenec, ki je bil očitno preobremenjen. Obetala sem si sprejem, ki pritiče Disneyevim princeskam, na koncu sem bila obravnavana kot telebajsek."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Prav tako nad odnosom svoje šefice velikokrat niso ravno navdušeni njeni zaposleni, ki so razočarani nad zniževanjem plač in nad pomanjkanjem komunikacije med voditeljico ter člani ekipe, kar je zlasti očitno v času karantene zaradi novega koronavirusa.

Preberite še: Kaj je med poljubom z Ellen DeGeneres spoznala Jennifer Aniston

Morda vas zanima tudi: "Zaljubim se v človeka, ne v spol" (11 slavnih, ki jih privlačijo tako moški kot ženske)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)