DJ Tiësto ustvaril elektronsko različico uvodne pesmi priljubljene serije (v klubih že velik hit)

DJ Tiësto pravi, da je oboževalec Belega lotosa vse od prve sezone. Uvodna pesem ga je v trenutku osvojila, prav tako jo obožujejo tudi obiskovalci klubov.

25.2.2023 ob 5:05 | Foto: HBO | Avtor: N. B.

DJ Tiësto ustvaril elektronsko različico uvodne pesmi priljubljene serije (v klubih že velik hit)

Včasih najdemo televizijsko serijo, ki nas prikuje na male zaslone in jo epizodo za epizodo spremljamo v eni sapi. Ne glede na to, za katero serijo gre, pa so uvodne špice običajno nekaj, kar z veseljem preskočimo. A na HBO vendar obstaja serija, ki je tu izjema. Beli lotos je ena takšnih serij, katere uvodna pesem je očarala mnoge gledalce. Tako kot sama zgodba, je tudi uvodna pesem postala prava viralna uspešnica.

Uvodna pesem 2. sezone priljubljene serije Beli lotos, ki je postala hit plesnih klubov, je dobila tudi svojo uradno elektronsko različico, ustvaril pa jo je svetovno znani DJ Tiësto. Pod imenom 'Renaissance' se je pesem na različnih platformah pojavila 17. februarja. Grammyjevec, ki pravi, da je oboževalec Belega lotosa vse od prve sezone, je za CNN povedal, da jo obiskovalci klubov obožujejo in da je pesem, ko jo je slišal v seriji, v trenutku osvojila tudi njega.

»Vsakič, ko se pesem predvaja v mojem setu, začutim spremembo energije na plesišču in vsi naravnost podivjajo. Občutek je električen. Takoj, ko sem jo predvajal prvič, sem vedel, da smo na poti do nečesa posebnega,« je dejal Tiësto. Plesnih različic skladbe se je doslej pojavilo že več, a je njegova prva uradna.

Spomnimo, lani decembra se je končala druga sezona serije Beli lotos, ki se odvija na Siciliji, Jennifer Coolidge pa je za vlogo Tanye McQuoid prejela zlati globus za najboljšo igralko v stranski vlogi. Čeprav Jennifer ne bo nastopila v tretji sezoni priljubljene serije, je priznala, da bi bila vesela še enega druženja celotne zasedbe na Siciliji, kjer bi zagotovo tudi DJ Tiësto poskrbel za odlično vzdušje. 

Preberite še: Lepa novica za hudo bolnega Brucea Willisa: Postal bo dedek

Morda vas zanima tudi: Oddajate stanovanje? Toliko več davka boste plačali po novem (konkretna izračuna)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)