Dih jemajoče darilo, ki ga je Kanye podaril Kim za 40. rojstni dan (video)

Za svoj jubilej je od slavnega moža prejela »presenečenje iz nebes«.

30.10.2020 ob 2:00 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Dih jemajoče darilo, ki ga je Kanye podaril Kim za 40. rojstni dan (video)

Kim Kardashian je pred dnevi praznovala svoj štirideseti rojstni dan, ki ga je kljub razmeram obeležila v svojem ekstravagantnem stilu. S svojo družino in najožjim krogom prijateljev je namreč z zasebnim letalom odletela na otok v Francoski Polineziji. Glamurozno praznovanje so ji sledilci na socialnih omrežjih hitro očitali, češ, da je z njim pokazala neprimeren zgled svojim oboževalcem, saj bi zaradi epidemije morala ostati doma.

Več o zabavi in odzivih najdeš tukaj.

Kim jim je na Twitterju odgovorila, da je štirideset let želela obeležiti v krogu svojih najdražjih in da se je držala vseh priporočil, ki veljajo v namen preprečevanja širjenja koronavirusa. Zapisala je, da je od gostov predhodno zahtevala 14-dnevno karanteno, da so praznovanje lahko priredili tako, da so vsaj za en dan lahko pozabili na trenutno situacijo, v kateri se je znašel cel svet.

Ali je s svojim pojasnilom pomirila očitke, ne vemo, smo pa izvedeli, kaj je novopečena štiridesetletnica prejela za darilo od svojega slavnega moža. Kanye West, ki je sicer znan po svojih ekstravagantnih obdarovanjih, ji je namreč poklonil nekaj, česar gotovo ne bo nikoli pozabila. Ker ve, kako navezana je bila Kim na svojega očeta, ji je podaril njegov hologram, digitalno premikajočo podobo, ki jo lahko vidiš v spodnjem videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Digitalna podoba očeta je estradnico spomnila na dneve, ko jo je vozil v svojem avtu in z njo poslušal pesmi. Pohvalil jo je, kako ponosen je nanjo in kako rad v nebesih gleda, kako lepo skrbi za svojo družino ter ji zaželel vse najboljše.

Kim je bila nad darilom navdušena in presrečna je zapisala, da se najlepše zahvaljuje svojemu možu za spomin, ki ga ne bo nikoli pozabila, prepričana pa je, da je »presenečenje iz nebes« nadvse razveselilo tudi njene sestre, brata in mamo, ki očeta, zloglasnega odvetnika Roba Kardashiana, neizmerno pogrešajo. 

Preberite še: Ostri odzivi na razkošno rojstnodnevno zabavo Kim Kardashian: To je groteska

Morda vas zanima tudi: Bradova Nicole se je vrnila k 68-letnemu soprogu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)