Tako je Harry Styles poskrbel za zlato ribico svoje oboževalke

Si predstavljaš, da bi se Harry Styles ustavil ravno pred tvojo hišo?

30.10.2020 ob 10:30 | Foto: GettyImages | Avtor: E. N.

Tako je Harry Styles poskrbel za zlato ribico svoje oboževalke

Poleg Justina Bieberja na glasbeni sceni težko najdemo pevca z bolj gorečimi oboževalkami. No, približno tolikšne mere kričanja je lahko deležen le še Harry Styles, ki je srca deklet obnorel že v skupini One Direction, od kar pa se je posvetil solo karieri, dekleta na njegovih koncertih redno omedlevajo. Gotovo si vsaka izmed njih želi, da bi pevca nekoč lahko spoznala v živo, z njim posnela fotografijo ali pa celo spregovorila nekaj besed. Nekaterim se nasmehne sreča, druge na takšen trenutek čakajo celo življenje. V teh dneh so novice spet polne Harryjevih fotografij, tokrat posnetih v sobi svoje oboževalke. Kaj se dogaja?

No, življenje je polno čudnih naključji in enega je pred kratkim doživela tudi goreča Harryjeva oboževalka. Pevcu, ki je ravno izdal nov videospot za skladbo Golden, se je namreč pokvaril avto pred hišo njenega očeta. Medtem ko je čakal, da za njegovega jeklenega konjička poskrbi avtovleka, ga je očetov prijatelj prijazno povabil v hišo, da slavni pevec ne bi čakal pod milim nebom. Postregel mu je s skodelico čaja, Harry pa je kmalu ugotovil, da v hiši sicer živi še nekdo. Njegova goreča oboževalka! Slednje žal ni bilo doma, zato se je Harry pretihotapil v njeno sobo, posnel nekaj fotografij in ji na mizi pustil sporočilo.

Zapisal je, da se mu je pred njeno hišo pokvaril avto in da je bilo zanj lepo poskrbljeno. Dodal je še, da mu je žal, ker se z deklico nista ujela in ji zato pušča sporočilo. Na koncu slednjega pa je dodal še zelo zanimiv P.S. – »mimogrede, nahranil sem tvojo ribico!«, je še zapisal.

13-letna oboževalka je imela namreč v svoji sobi tudi zlato ribico, ki ji je bilo, seveda ne po naključju, ime ravno Harry. Pevec je tako posnel fotografijo, kako jo hrani ter slednjo objavil tudi na socialnih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Si predstavljaš, da zamudiš naključni obisk Harryja Stylesa? Težko verjamemo, da bo deklica takšno prigodo kdaj pozabila. Če tudi ti sodiš med pevčeve oboževalke, pa spodaj prilagamo še njegov svež video, da se z njim malce sprehodiš po Amalfijski obali.

Preberite še: Jessica Biel in Justin Timberlake: Skupna skrivnost, ki jima je pomagala ohraniti zakon

Morda vas zanima tudi: Naj nas v mrzlih mesecih greje tudi beseda (Piše Petra Ivetić Cerar)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)