Čisto vse, kar vemo o zvezi Gigi Hadid in Zayna Malika

Zveza Gigi Hadid in Zayna Malika že leta buri duhove.

12.5.2020 ob 5:55 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Čisto vse, kar vemo o zvezi Gigi Hadid in Zayna Malika

Gigi Hadid in Zayn Malik pričakujeta prvega otroka, ampak to verjetno že veš.

Novica o njunem pričakovanju je namreč v hipu obkrožila planet in iz  sveta slavnih so pričele deževati čestitke. A vest o Gigijini nosečnosti je marsikoga popolnoma presenetila. Supermanekenka je namreč na vrhuncu svoje kariere, modni oblikovalci jo obožujejo, fotografi pa z navdušenjem fotografirajo. Najbolj od vsega pa je seveda presenetljivo dejstvo, da se je v zadnjem času o njeni zvezi z Zaynom zelo malo govorilo, zato je malokdo znal potrditi ali ovržti njuno razmerje. Njuna zgodovina sicer seže kar daleč, a ljubezenska zgodba je bila polna vzponov in padcev. Kako sta Gigi in Zayn pravzaprav začela in kaj vse vemo o njuni zvezi? Preveri spodaj.

Zgodba o Zigi, kot nekateri mediji imenujejo par, se je pričela novembra 2015, ko je Zayn tri mesece po prekinitvi zaroke s Perrie Edwards Gigi povabil na zmenek. Že istega meseca so ju ujeli paparazzi, ko sta z roko v roki odhajala z zabave Justina Bieberja, ki jo je priredil po podelitvi American Music Awards.

Razmerje razkrilo ozadje manekenkinega telefona

Nato je vse skupaj potihnilo in prva izjava, ki jo je v medijih po zabavi podal Zayn, je bila objavljena šele januarja 2016. Dejal je, da naj bi bila z Gigi le dobra prijatelja, še istega meseca pa so paparazzi v svoj objektiv ujeli ekran Gigijinega telefona, katerega ozadje je krasil ravno obraz nekdanjega pevca skupine One direction. Še istega meseca se je Gigi nato pojavila v Zaynovem videospotu za pesem Pillowtalk, njuno romanco pa smo subtilno lahko spremljali tudi na Twitterju.

Mediji so tako nekako sklenili, da sta Britanec in Američanka par ter ju tako pričeli naslavljati tudi v njunih intervjujih. Sledila je tudi posebna izdaja revije Vogue, kjer sta skupaj nastopila na naslovnici, aprila 2016 pa se je mlad par z roko v roki pojavi tudi na sloviti prireditvi Met Gala.

Vse je kazalo, da je svet dobil nov najlepši par na svetu, a že junija so se pojavile govorice, da v raju prihaja do težav. Gigi jih je zanikala v nekaj intervjujih, prav tako so o neprekinjenem obstoju njune zveze pričale tudi njene objave na instagramu. Te so se zvrstile tudi na Zaynovem profilu in videti je bilo, da bo zveza kljub zlobnim jezikom obstala.

Razhod na twitterju

Vse do marca 2018, ko je Zayn na svojem twitterju objavil zapis, s katerim je svoje sledilce javno obvestil, da je njegovo razmerje z Gigi končano. A že mesec kasneje so paparazzi znan par skupaj zalotili v New Yorku. Sta spet skupaj? Zayn je dejal, da sta odrasla in svojemu razmerja na čelo ne bosta prilepila etikete. Zgodba torej še zdaleč ni končana, se je pisalo v medijih, prav tako je bilo videti tudi na instagramu slavnega pevca in supermanekenke.

Januarja 2019 so tabloide po vsem svetu zopet krasili naslovi o razvezi. Kljub vsemu pa so fotografi zopet zalotili Gigi, kako odhaja iz Malikovega stanovanja. Nato je sledila tišina in mnogi so bili mnenja, da je zgodba sedaj tudi v resnici zaključena. Vse do konca leta, ko je Gigi na svojih socialnih omrežjih objavila fotografijo jedi, katere recept naj bi ji izdala mama Malik. Slednja je njeno objavo kopirala tudi na svoj profil in svet se je ponovno znašel v ugibanju, kaj se dogaja v razmerju Zayna in Gigi. Če seveda to sploh obstaja.

Januarja 2020 pa je sledil ponoven preobrat. Gigi in Zayn sta bila namreč ujeta v objektiv, kako v newyorški restavraciji praznujeta pevčev rojstni dan v družbi Belle Hadid, Anwarja Hadida in Due Lipe, ki je sicer partnerica Gigijinega brata. Govorice, da je par oživil svojo romanco, pa je manekenka potrdila šele februarja, ko je privlačnega Britanca na svoj instagram objavila na praznik zaljubljencev. Ponovno je sledila tišina, aprila letos pa se je Zayn zopet znašel na manekenkinem profilu in sicer v njenem objemu, kako skupaj praznujeta Gigijinih 25 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Razmerje se torej nadaljuje, si je mislil svet. Malokdo pa je pričakoval novico o nosečnosti, ki se je po medijih razširila le nekaj dni kasneje. Slednjo je najprej potrdila manekenkina mama Yolanda, nekaj dni kasneje pa še Gigi, kot gostja karantenske različice izvedbe oddaje z Jimmyjem Fallonom, v kateri je nosečka kar žarela.

Je bila zanositev načrtovana? Nihče ne ve. Vemo le, da naj bi bila Gigi v petem mesecu nosečnosti, torej lahko novice o rojstvu njunega čudovitega otroka pričakujemo nekje v jeseni!

Preberite še: Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres

Morda vas zanima tudi: Mična IG TV: Zala in Gašper sta doma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)