Chrissy Teigen: Nočem umreti med operacijo dojk

Chrissy Teigen se poslavlja od svojih prsnih vsadkov.

28.5.2020 ob 9:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Chrissy Teigen: Nočem umreti med operacijo dojk

Manekenka, televizijska osebnost in mamica Chrissy Teigen se je odločila vrniti nazaj k naravi. Kajti kot je 34-letnica zapisala na Instagramu, gredo prsni vsadki, ki so skrbeli za njen bujni dekolte zadnjih deset let, stran.

"Odlični so bili dolga leta, a sedaj jih imam dovolj. Veselim se, da bom končno lahko brez težav zapenjala obleke in udobno ležala na trebuhu. Ne skrbite zame, dobro sem," je pripisala pod fotografijo, s katero je izrazila svojo namero in dodala: "Še vedno bom imela dojke, le da bodo te zgolj maščoba. Prav to naj bi tudi bile: mehka, čudovita vreča maščobe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Pred tem je na Twitterju objavila posnetek s testiranja na okužbo z novim koronavirusom in vzbudila nemalo ugibanj o zdravju ter tudi kritik. A kot je zapisala, je pred kirurškim posegom to obvezen postopek.

"Čaka me operacija in to sem morala storiti. Žal mi je, če sem vas užalila," je se Chrissy odzvala na kritike češ, da je testiranje v Ameriki privilegij bogatih. Tedaj ni zaupala, kakšna operacija jo čaka, je pa pojasnila, da se v Los Angelesu lahko brezplačno testira vsak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cecret Cociety (@cecretcociety) on

Teigenova, ki je leta 2010 nase opozorila kot model za revijo Sports Illustrated, si je vsadke omislila v dvajsetih letih. "Mislila sem si, da morajo biti dojke, če bom pozirala, osupljive, a dva poroda in leta dojenja so na njih pustile neljube posledice. Še zdaleč niso več takšne, kot so bile po vstavitvi vsadkov, teh se želim zato sedaj znebiti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy ima s soprogom Johnom Legendom štiriletno hčerko Luno Simone in dvoletnega sina Mileda Theodora in je priznala, da misel na operacijo ni ravno prijetna:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

"Vsadke naj bi z novimi nadomeščali vsakih deset let. Ko imaš otroke, razmišljaš o tveganjih, ki jih ta poseg prinaša. Zagotovo nočem umreti med operacijo dojk."

Preberite še: Plastični kirurg Krešimir Božikov: V Sloveniji smo v samem vrhu lepotnih posegov, o katerih ne sme zvedeti nihče

Morda vas zanima tudi: Jennifer Lopez s pričesko, s kakršno je nismo vajeni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)