Chrissy Teigen in John Legend izgubila otroka

Priljubljena zvezdnica in soproga pevca Johna Legenda, Chrissy Teigen, je po hudih krvavitvah izgubila še nerojenega otroka.

1.10.2020 ob 8:50 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: Da. M.

Chrissy Teigen in John Legend izgubila otroka

Konec prejšnega tedna, natančneje v nedeljo, je zvezdnica Chrissy Teigen zaradi hudih krvavitev morala v bolnišnico. Tam je prejela transfuzijo, celotno zapletanje pa je ves čas delila s svojimi sledilci na Instagramu. Tako je bilo že dalj časa znano, da je njena tretja nosečnost, z možem že imata punčko Luno in fantka Milesa, rizična, saj je bila posteljica v slabem stanju in zaradi tega je Chrissy večkrat krvavela.

Žal se je nosečnost tragično iztekla. Ponoči sta Chrissy in John izgubila fantka, ki sta ga klicala Jack. »Šokirana sva. Čutiva globoko bolečino, o kateri sva do zdaj lahko le slišala in nikoli občutila. Nismo mogli zaustaviti krvavenja in, kljub vrečkam in vrečkam transfuzije, otroku priskrbeti dovolj tekočine, ki bi jo potreboval. Enostavno ni bilo dovolj.«

»Otrokom nikoli nisva izbirala imen preden so bili rojeni. A tega fantka v mojem trebuhu sva začela klicati Jack. Zato bo za nas vedno Jack. Jack se je zelo trudil, da bi bil del naše družine in bo, za vedno,« je zapisala Chrissy.

»Našemu Jacku: Tako zelo mi je žal, da si bil prvih nekaj trenutkov svojega življenja deležen tolikšnih komplikacij, da ti nismo mogli dati doma, ki bi ga potreboval za preživetje. Vedno te bomo imeli radi,« je zaključila čustven zapis.

Chrissy je za konec dodala še, da je hvaležna za čudovita otroka, ki ju ima. »A vsak dan ne more biti napolnjen s soncem. V teh temnih dneh žalujemo in objokujemo. In objemali in ljubili se bomo močneje kot kdajkoli prej.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Priporočamo vamTežave s križem in pravilo 30 minut in pa Kavne madeže moramo odstraniti takoj

Preberite še: Jennifer Aniston o slovesu od igralske kariere

Morda vas zanima tudi: Ne pozabimo, gledajo nas otroci. Oni živijo tukaj in zdaj (Piše Manca Čampa Pavlin)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)