Hollywoodski zvezdnici v ostrem sporu. Padajo hude obtožbe in kletvice

Nekdanji zvezdnici serije Čarovnice Rose McGowan in Alyssa Milano sta stopili v pravo malo vojno.

26.8.2020 ob 9:10 | Foto: Imdb, Instagram | Avtor: M. FL.

Hollywoodski zvezdnici v ostrem sporu. Padajo hude obtožbe in kletvice

Ljubitelji malce mističnih televizijskih vsebin zagotovo poznate serijo Čarovnice (Charmed), ki je skozi osem sezon med letoma 1998 in 2006 spremljala življenje treh sester Prue, Piper, Phoebe ter njihove polsestre Page. Te so premogle nadnaravne moči in so svoje življenje posvečale uničevanju demonov, zombijev ter drugih zlobnih sil v San Franciscu.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Art Montano (@art_montano) on

Na filmskih ekranih so igralke, ki upodabljale glavne like: Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano in Rose McGowan delovale složno ter niso bile le sestre, temveč tudi prijateljice, ko pa so kamere ugasnile, je bila zgodba očitno povsem drugačna, kar je prišlo na plano med zadnjim spopadom dveh glavnih igralk:  Rose McGowan in Alysse Milano.

Prva je drugi očitala, da je bilo vzdušje na snemanju zaradi nje vse prej kot prijetno. Kot se je natančneje izrazila, je bilo toksično za znoreti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Streghe Fan Serie Italia (@streghefanserie) on

Spor med igralkama, ki sta sodelovali pred 14. leti je vzniknil po tem, ko je McGowanova po zaključku nacionalne demokratične konvencije demokrate okrcala, da niso dosegli ničesar. Milanova pa ji je odgovorila s serijo tvitov, v kateri je navajala dosežke demokratične stranke.

"Rose in vsi, ki trdite, da demokratična stranka ne pomaga ljudem, govorite nesmisle in vaše laži bodo prizadele ljudi, ki nimajo takšnih privilegijev, kot jih imate sami," je tvitnila Alyssa in dodala: "To kar počnete, je goljufija in zavajanje. Na tisoče ljudi umira, vi pa na takšen način iščete pozornost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Rose seveda ni ostala dolžna in je nekdanjo kolegico med drugim obtožila, da je bilo z njo zelo težko sodelovati:

"S Čarovnicami si zaslužila 250.000 dolarjev na teden, a na sceni si se obnašala nemogoče. Zmerjala si vse po vrsti, bila nespoštljiva do osebja in kričala, da ti ne plačajo dovolj. Takšnemu obnašanju smo bili priče vsak dan.  Veliko sem jokala, kajti zaradi tebe je bilo vzdušje na snemanju toksično za znoret. Sedaj pa mi daj mir, ti p ... prevarantka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

V odgovor temu je Milanova povedala za Us Weekley: "Prizadeti nekoga pomeni prizadeti nekoga. Vsak moj nadaljnji komentar ni potreben in ne bi sovpadal z mojimi življenjskimi načeli."

Milanova je v seriji upodabljala Phoebe Halliwell, ki se je s sestrama Piper (Holly Marie Combs) in Prue (Shannen Doherty) borila proti zlobnim silam.  Po tretji sezoni je Shannen Doherty ekipo zapustila, kot polsestra Paige Matthews pa se ji je pridužila McGowanova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charmedream (@charmedream) on

Tudi med Shannen in Alysso  je očitno prihajalo do trenj. "Prepričana sem, da se Alyssa in Shannen še vedno sovražita," je na začetku tega meseca na Instagramu povedala Holly Marie Combs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Combs Ryan (@thehmc) on

"Tako pač je. Pridejo trenutki, ko se z nekom na delu razumemo in trenutki, ko se ne. Res je, nismo se družile in se zabavale skupaj,  a dejstvo je, da smo bile vse predane delu in seriji ter smo se trudile oboževalcem dati kar največ," je nesoglasja tedaj spravno komentirala Rose.

Preberite še: Ross razkril: Prijatelji združeni še ta mesec

Morda vas zanima tudi: Prekletstvo serije Glee: Škandali in tragedije njenih igralcev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)