To so pravila zakonskega para Bieber (nekatera so malce bizarna)

Justin Bieber in njegova soproga Hailey živita po malce neobičajnih pravilih.

18.8.2022 ob 7:35 | Foto: Maria Alejandra Cardona/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

To so pravila zakonskega para Bieber (nekatera so malce bizarna)

Pevec Justin Bieber in manekenka Hailey Baldwin sta ste poročila leta 2018. Mnogi jima niso napovedovali prav dolgega zakona, a očitno jima uspeva. Njabrž tudi po zaslugi pravil, ki sta jih postavila na začetku odnosa in ki se jih držita še danes. Nekaj najbolj nenavadnih izpostavlja Still.kurir. rs.

Nič pred zakonom

Justin in Hailey sta par pa sta postala le malo pred poroko. Zakaj takšna naglica? Morda se odgovor na to vprašanje skriva v dejstvu, da sta se odločila vse užitke zveze okušati šele, ko bosta odnosu dala uradni pečat.

Justin je bil v celibatu leto in pol pred poroko in v intervjuju za Vogue priznal, da ima težave z odnosom do seksa, ki jih je želel na takšen način premagati: "Seks lahko povzroči veliko bolečine. Včasih se mu ljudje predajajo iz povem napačnih razlogov. Moški to počnejo. Ženske to počnejo. Hotel sem se ponovno povezati z Bogom in občutiti občutke, ki prihajajo iz moje duše."

Ko je spoznal sedanjo soprogo je bil prepričan, da ga je Bog za njegova odrekanja z njo nagradil.

Preteklost je v preteklosti

Vsakomur se lahko zgodi, da pogreva težave in spore iz preteklosti ter očita dejanja, ki so se zgodila nekoč. Vse to škoduje zvezi in kot je v enem od pokastov povedala Hailey, se trudita, da se ne vračata nazaj:

"Ne obračava se v preteklost, saj mislim, da to ni pošteno in mi nikoli ni bilo všeč. Določenih stvari se ni treba spominjati in drug na drugega ne kaževa s prstom ter si ne očitava preteklih napak"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Prepoved mobilnih telefonov

Leta 2020 je Hailey v enem od intervjujev povedala, da se držita preprostega pravila, ki se glasi brez mobilnih telefonov v postelji: "V postelji raje berem ali počnem kaj drugega, kot telefoniram. Pravilo brez telefonov med rjuhami je vsekakor dobro pravilo."

Prijatelji so pomembni

Dobro je znano, da je Hailey tesna prijateljica s klanom Kardashian-Jenner, natančneje z družino Kendall-Jenner. Justinov najboljši prijatelj je fotograf Ryan Buttler, s katerim se poznata že od sedmega leta.

Čeprav sta Justin in Hailey poročena sta se dogovorila, da si vzameta čas tudi za kvalitetno druženje s prijatelji in to oba pridno upoštevata.

Obvezen večer s pico

Oba se zavedata, da je zdrav način življenja pomemben vesta pa tudi, da je včasih dobro malo grešiti. Tako sta oblikovala romantično tradicijo, ki se ji predajata enkrat na mesec: večer s pico, v katerem italijansko jed pripravita sama in se nato z njo pokrepčata.

Hailey je včasih te trenutke objavljala na družabnih omrežjih in celo Kylie Jenner  je v komentar napisala, da bi se z veseljem udeležila takšne večerje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Omejena družabna omrežja

Hailey Bieber je priznala, da je bila pogosto žrtev spletnih nasilnežev, zato se je par dogovoril, da družabna omrežja uporablja v omejenem obsegu in se na vse mogoče načine zavzema za odpravo spletnega nasilja.

"Težko se je osredotočati na svoje delo in na dobro mentalno zdravje, če se vsakič najde nekdo, ki na instagramu uničuje tvoje delo, razmerje ali karkoli drugega lepega v življenju," je Hailey leta 2018 zapisala v eno od objav.

Dodala je še, da so jo negativni komentarji o njeni zvezi z Justinom močno vznemirili, zato se par občasno povsem umakne s spletnega sveta ter, kadar gre žaljenje čez mejo, dezaktivira uporabniške račune.

Koutrney Kardashian Baker ni dobrodošla

Čeprav je Hailey tesna prijateljica s Kendall Jenner, njena sestra Kourtney ni dobrodošla v družbi para. Pravilo, da ga ne sme obiskovati, je uvedla soproga saj jo je, kot je prepričana Kourtney strah, da bi se preveč zbližala z Justinom.

Leta 2016 so se namreč potem, ko so ju skupaj opazili v enem od nočnih klubov pojavile govorice, da sta Kardashionova in Bieber več kot prijatelja.

Zasebnost na prvem mestu

Ko je nekdo znana oseba, skušajo oboževalci o njem izvedeti kar največ podrobnosti iz zasebnega življenja. Na srečo lahko vsak vsaj nekoliko nadzira, koliko bo javnost o njem vedela in katere informacije bodo prišle do medijev.

Hailey in Justin se držita pravil zasebnosti in svojega življenja ne razkrivata pretirano.

Družina je pomembna

Preživljati kvaliteten čas z družino je ena od nazadnje uveljavljenih pravil para Bieber in oba ga pridno upoštevata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Otroci absolutno da

Bo kmalu o paru prišla nova vest? Ta, da pričakujeta naraščaj, niti ne bi bila presenečenje saj tisti, ki spremljajo pevca in manekenko dobro vedo, da sta že večkrat namignila, da bi rada postala starša še dokler sta mlada.

"Vedno sva govorila, da želiva biti poročena in da želiva biti mlada starša," je leta 2021 v dokumentarcu z naslovom Justin Bieber, naš svet, povedala Hailey.

"Bova videla," je dodala, Justin pa je na to odgovoril: "Vse je odvisno od tebe, draga."

Preberite še: Justin Bieber: Prisegam, da bom dober mož in oče

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt in Angelina Jolie: Na dan prišle podrobnosti o nasilnem sporu, ki je vodil v ločitev!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)