Bivša princa Harryja: »Dobil je, kar je iskal!«

Catherine Ommanney, ki se je s princem Harryjem sestajala leta 2006, razkriva, da je vedno hrepenel po običajnem življenju.

9.12.2022 ob 8:42 | Foto: Andrew Kelly/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Bivša princa Harryja: »Dobil je, kar je iskal!«

Bivša simpatija princa Catherine Ommanney, ki se je z njim sestajala leta 2006, je v ekskluzivnem pogovoru za The Sun povedala nekaj podrobnosti iz življenja nekdanjega fanta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Ommanney (@catommanney)

"Harry in Meghan se zdita skupaj zelo srečna in želim jima vse najboljše. Ponosna sem nanj, da je zbral pogum in se preselil v Združene države Amerike.

Mislim, da je to moral storiti, da bi končno lahko bil svoboden," je pojasnila Catherine in dodala, da do Meghan čuti zgolj in samo spoštovanje. In dejstvo, da je Harry z njo, dokazuje, da ga vendarle ne privlači zgolj en tip deklet; plavolaske!"

Catherine, ki se je s princem sestajala, ko mu je bilo 21 let, je pojasnila še, da je Harry vedno sanjal o običajnem življenju brez kraljevih spon:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Celeb Post (@thecelebpost_tcp)

"Smilil se mi je, ker je imel tako malo svobode. Zdel se je izgubljen, velikokrat je bil obdan z ljudmi, ki so ga izkoriščali in po srcu niso bili njegovi pravi prijatelji.

Očitno je bilo, da ima njegov položaj, kljub privilegijem, le malo pozitivnih plati. Trije varnostniki, ki so mu vedno sledili, mu niso dopuščali veliko zasebnosti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry fanpage (@hrhprinceharry)

"Spomnim se, da sem mu nekoč rekla, da njegovo življenje spominja na življenje zlate ribice v akvariju. Na kar je odgovoril, da vendarle ima določene prednosti. Vprašala sem ga tudi, če bi zamenjal svoje življenje z življenjem nekoga drugega. Dejal je, da večkrat in da bi rad živel kot običajni ljudje."

Sedaj 51-letna Catherine, notranja opremljevalka in mama treh otrok, živi na Majorki in se je odločila spregovoriti, preden izidejo spomini princa z naslovom Spare, ki na knjižne police prihajajo januarja prihodnjega leta.

V njem naj bi princ opisoval otroštvo, težak odnos z očetom, odnos z bratom in dejstvo, da je z rojstvom nečakov pristal na petem mestu za prestol.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry And Megan (@prince_harry_and_megan)

Opisoval bo zakon z Meghan. "Dvomim pa, da bo prepovedoval o meni," je dejala  Catherine in povedala, da se je vsaka, ki se je sestajala z njim, znašla v vrtincu medijske pozornosti in je tudi sama hitro spoznala, da je to preveliko breme.

Zanjo in za njeni - tedaj šest in osemletni - hčerki.

Catherine je Harryja srečala londonskem Art Baru kmalu potem, ko se je ločila od soproga, on pa je včasih bil,  drugič ni bil v zvezi s Chalsy Davy:

"Star je bil 21 let in zveza je bilo zadnje, kar mi je tedaj hodilo po mislih. Mi pa je namenil najbolj strasten poljub, kar sem jih dobila, s katerim me je pustil brez besed."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Po mesecu dni je romanca zbledela in s Harryjem se nista več slišala, saj je zamenjal telefonsko število, kar je bilo iz varnostnih razlogov razumljivo.

Je bil pa največji kompliment, ki ji ga je princ namenil, ta, da se je ob njej počutil normalno.

"Ni mi zlomil srca, vedela sem, da najin odnos nima prihodnosti. Mislim, da za Harryja tedaj ni bilo pomembno nič drugega kot kemija, ki je bila med nama, je pa bila težava njegova javna podoba."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

"Menim, da so bili njegovi varnostniki od vsega začetka proti najini zvezi. Ni dvoma, da so mu hoteli preprečiti pobeg s 34-letno mamo dveh hčera in mislim, da so imeli pri najinem koncu veliko vlogo.

Resnično upam, da je sedaj svoboden. Svoboda je nekaj, kar si je vedno želel. Želim si, da bi bil srečen z Meghan in privoščim jima vse najboljše."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Fam BACKUP Page (@harryluvsmeghantoo)

Povzeto po portalu OK!Magazine

Preberite še: Princ Harry sploh ni Harry, ampak ... (razkrito njegovo pravo ime)

Morda vas zanima tudi: Osamljena Kate, obsedeni Harry (in druga razkritja iz nove knjige o kraljevi družini)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)