To je tik pred izidom knjige princa Harryja storila njegova bivša

Nekdanje dekle princa Harryja je ponosna mamica dečka, ki ga je pred kratkim prvič pokazala širši javnosti.

4.11.2022 ob 9:09 | Foto: Toby Melville/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

To je tik pred izidom knjige princa Harryja storila njegova bivša

Chelsy Davy, ki se je s princem Harryjem sestajala med letoma 2004 in 2011, je na instagramu delila fotografijo s sinom, ki se je rodil v začetku tega leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy)

Ne mama ne oče otroka prej nista nikoli izpostavljala na družabnih omrežjih, zato se poraja vprašanje, zakaj sta se za to potezo odločila zdaj, tik pred izidom knjige spominov princa Harryja.

Chelsy se je s Harryjem sestajala skoraj sedem let, v tem času pa sta zvezo večkrat prekinila.

Po razhodu s princem se je maja letos Chelsy poročila s hotelirjem Samom Cutmorejem-Scottom. S princem sta ostala v dobrih odnosih in leta 2018 je bila celo povabljena na njegovo poroko z Meghan Markle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @princeharryandchelsy

Vojvoda Sussex in Chelsy sta par postala, ko si je on leta 2004 vzel predah med šolanjem. Preživljal ga je v Cape Townu, kjer je ona študirala ekonomijo.

Da bi bila bližje Harryju, je nato Chelsy v Leedsu študirala pravo, vendar sta se po več letih razmerja z mnogimi razhodi in ponovnimi zbliževanji leta 2011 dokončno razšla.

Med drugim zato, ker ona ni bila kos pritisku javnosti. Po razhodu se je za nekaj časa celo vrnila v rodno deželo.

"Bilo je noro," je dejala Chelsy, s čimer je imela v mislih nenehno obleganje medijev: "Zato sem se morala vrniti v Afriko. Sedaj sem mirna, sedaj je dobro."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @princeharryandchelsy

Pred zaroko z Meghan Markle je imela Chelsy čustven pogovor s princem. Njen prijatelj je za Vanity Fair povedal, da je bil ta klic tisti, v katerem je dokončno spoznala, da je Harry šel z življenjem naprej:

"Bila je pretresena in čustva v njej so vrela, skoraj je ne bi bilo na poroko. Na koncu se je odločila, da bo prišla in je obljubila Harryju, da bo skušala ne pokvariti zabave."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by — s o f i a — (@dianamyqueenx)

Zdaj je očitno z življenjem naprej šla tudi ona, se pa v preteklost vrača Harry, kajti 10. januarja 2023 bodo končno izšli njegovi spomini.

Knjiga z naslovom Spare (Rezerva) na trgovske police prihaja z zamudo, saj je želel princ po smrti kraljice Elizabete II. nekoliko omiliti nekatere zapise v njej, vendar se založniška hiša Penguin Random House, ki jo bo izdala, s popravki ni strinjala. Razlog: delo se brez sočnih podrobnosti ne bi tako dobro prodajalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Nekateri težko pričakujejo knjigo, ki naj bi razkrila veliko skrivnosti izza zidov palače in člani kraljeve družine so zaradi njene vsebine na trnih.

Jim pa ob strani stoji britanska javnost. Glede na tam opravljeno anketo namreč kar več kot dve tretjini Britancev knjige sploh nima namena prebirati, štirim od desetih vprašanih se zdi Harryjevo objavljanje spominov povsem neprimerno dejanje.

Tako kot druge Harryjeve bivše, tudi Chelsey pri nastajanju njegovih spominov ni sodelovala, čeprav jih je princ prosil, naj govorijo z JR Moehringerjem, pisateljem, ki stoji za prihajajočo knjigo.

"Leta so poslušale, kako naj molčijo o razmerju s princem, Harry je nekoč ponorel že zgolj ob misli, da bi katera javno govorila o zvezi z njim, sedaj pa naj bi sodelovale pri nastajanju knjige spominov. Večini se je to zdela povsem neprimerna prošnja," piše The Sun

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Bivša o grozi v razmerju s princem Harryjem: Nevzdržno je bilo

Morda vas zanima tudi: Zato je odšlo bivše dekle princa Harrya, zasluge ima tudi Kate Middleton


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)