Angelina Jolie in Brad Pitt z veliko novico

Očitno sta se Brad Pitt in Angelina Jolie premaknila nekaj korakov naprej.

31.7.2023 ob 9:05 | Foto: Issei Kato/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie in Brad Pitt z veliko novico

Brad Pitt in njegova bivša žena Angelina Jolie sta se odločila končati sodno bitko in se bosta glede vinarne v Franciji pogodila izven sodišča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie & Brad Pitt (@_brangelina__)

Pitt in Jolijeva, ki sta bila poročena 12 let, sta leta 2016 naznanila, da se ločujeta. Od tedaj se med drugim na sodišču bojujeta tudi za vinarno Chateau Miraval, ki sta jo kupila skupaj, po ločitvi pa je Angelina svoj delež prodala ruskemu mogotcu, čemur je Brad nasprotoval in med njima se je odprla še ena sodna bitka.

A očitno sta na tem področju storila korak naprej. Daily Mail namreč poroča, da zadnji dokumenti, ki so bili glede omenjene zadeve vloženi na sodišče, pričajo o tem, da se bosta skušala dogovoriti s pomočjo mediacije in ne z vojno pred sodniki.

Mama šestih otrok se je, kot še poročajo mediji, pripravljena udeležiti konference o poravnavi, njen bivši mož pa je za obsežno posestvo v Franciji 15 let po nakupu imenoval začasnega skrbnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_brangelina._

Neodvisni strokovnjak bo ocenil posest in vsi vpleteni v spor si želijo, da bi pomagal pri pogajanjih med Pittom in hčerinsko družbo skupine Stoli, katere lastnik je Yurij Shefler, ki mu je Angelina leta 2021 prodala svoj delež.

Par je nepremičnino kupil leta 2008 in zanjo odštel 25 milijonov dolarjev. S sodelovanjem z vinarjem Marcom Perrinom je na trg pošiljal dobro prodajan rožnati šampanjec.

Leta po razhodu je Angelina svoj delež prodala, čeprav naj bi se po pogodbi s prodajo moral strinjati tudi Brad, ki pa zatrjuje, da o nameri ni vedel ničesar in nasprotuje njenemu koraku.

Nekdanji par, znan pod imenom Brangelina je zvezo potrdil leta 2006 in ima šest otrok: Maddoxa, Paxa, Zaharo, Shiloh, Knoxa in Vivienne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_kids)

Aprila 2012 sta se Brad in Angelina poročila in se leta 2016 razšla. Boj za skrbništvo nad otroki med njima prav tako še ni končan.

Povzeto po portalu The News.com

Preberite še: Laura Wasser: Odvetnica, ki ločuje zvezde Hollywooda

Morda vas zanima tudi: Saša Einsiedler: Še enega takšnega brodoloma ne bi preživela


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)