Angelina Jolie v ganljivem pismu Bradu Pittu: »To je kraj, kjer je naša družina začela razpadati«

Bitka med nekdanjima zakoncema še kar traja, sedaj pa je v javnost prišlo čustveno pismo, ki ga je igralka namenila nekdanjemu soprogu.

17.10.2022 ob 10:41 | Foto: Kevork Djansezian/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie v ganljivem pismu Bradu Pittu: »To je kraj, kjer je naša družina začela razpadati«

Sodni in osebni bitki med Angelino Jolie in Bradom Pittom še kar ni videti konca. Sedaj je v javnost prišlo elektronsko pismo, ki ga je januarja lanskega leta igralka poslala bivšemu soprogu in ga povzemajo številni mediji, med drugimi ET.

Ganljivo pismo se začenja z besedami avtorice, da se bo potrudila, da zapis ne bo preveč čustven, zadeva pa posest in vinarno Chateau Miraval, katere solastnika sta bila nekdanja zakonca:

"To je kraj, ki sva ga kupila, da bi bil dvojčkoma dom, kraj, kjer sva se poročila in kraj, ki ima v mojem materinskem spominu posebno mesto.

Kraj, ki v sebi nosi obljubo glede tega, kako bi lahko bilo in kraj, kjer sem mislila, da se bom postarala. Celo sedaj je to nemogoče pisati, ne da bi mi tekle solze. Spomine, ki so tam nastali, bom za vedno hranila na posebnem mestu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_hottie)

"Je pa to tudi kraj, ker je začela naša družina razpadati. In kraj, kjer se posel vrti okoli alkohola," se je Jolijeva dotaknila Bradovih težav z opijanjem.

"Upala sem, da naju bo začetek nove poslovne poti držal skupaj in da bova našla luč ter mir. Sedaj spoznavam, da nisi hotel, da bi bila vključena."

V nadaljevanju navaja, da je bila v zadnjih letih priča pogostemu neprimernemu obnašanju, zapravljanju denarja po nepotrebnem in odločitvam, glede katerih se nista posvetovala in piše, da je bolečina ob dejstvu, da te niso bile sprejete v prid vzgoje in dobrobiti otrok, neizmerna.

"Pretresena sem ob nedavni podobi prodaje alkohola. Zdi se mi neodgovorno in to ni nekaj, kar bi hotela, da otroci vidijo. Spominja me na težke čase in nesprejemljivo se mi zdi, da bi bila, zasebno ali poslovno, vključena v posel z nečim, kar je našo družino tako močno prizadelo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Dodala je: "Nemoralno za našo družino bi bilo, če bi v tem poslu sodelovala. Zato se mi je zdela prodaja edina prava možnost in bi, če bi se tako odločil ti, podprla tvojo odločitev ter bi tako lahko zaprla to boleče poglavje naše družine."

Kot drugo možnost navaja, da bi njen delež odkupil Brad ali njegovi družabniki. V vsakem primeru se ji zdi, da bi morala za dobrobiti družine naprej in se opirati na skupne točke vzgoje ter podajati pozitiven vzor. In to čimprej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelina_jolie_brad_pitt)

Jolijeva se nadalje spominja incidenta na letalu leta 2016. Pred kratkim je podala nove podobnosti o dogodku in Pitta obtožila, da je bil grob, da je dušil enega od njunih otrok, da po njej polil pivo in z vinom škropil otroke.

Incident je bil še istega meseca povod za ločitev.

"Ne morem izraziti, kako močno me je prizadelo, da sva prišla do te točke. Tvoje sanje o prodaji alkohola so zato samo tvoje sanje in to si večkrat pokazal na boleč način.

Želim ti vse najboljše v tvojem poslu in resnično upam, da bodo otroci potem, ko bodo starejši, drugače začeli gledati na Mirval in te bodo tam obiskovali. A zame je Mirval umrl septembra 2016 in vse, kar sem videla v letih, ki so sledila, to žalostno potrjuje."

V začetku letošnjega leta je Jolijeva svoj delež posestva prodala ruskemu oligarhu Juriju Sheflerju.

Pitt je prodajo spodbijal s tožbo v kateri je trdil, da je za uspeh vinarne zaslužen sam in da sta se z bivšo ob nakupu dogovorila, da nihče od njiju ne sme predati deleža, če se s tem ne bo strinjala druga stran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bradpittoffical__

Prejšnji mesec so odvetniki Angeline proti Bradu sprožili tožbo zaradi oviranja prodaje, češ, da vse to igralec počne zgolj iz maščevanja.

Pittovo, v pismu omenjeno pretiravanje z alkoholom, je domnevno vodilo do incidenta na letalu 2016, ki je bil povod za ločitev.

Ta še traja, prav tako še traja boj za skrbništvo na otroki para.

Preberite še: Nizki udarci Angeline Jolie: to so hoteli njeni odvetniki storiti Bradu Pittu

Morda vas zanima tudi: VIDEO: Shiloh Jolie-Pitt pleše hip hop v plesni šoli, kjer uči naša Nika Kljun


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)