Agresija Zayna Malika je posledica uživanja marihuane

Težave Zayna Malika izvirajo iz nezdrave razvade.

4.11.2021 ob 9:05 | Foto: Mario Anzuoni / Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Agresija Zayna Malika je posledica uživanja marihuane

Vir blizu nekdanjega pevca skupine One direction je za The Post povedal, da je Zayn Malik znan po svoji naklonjenosti marihuani, zaradi pogoste uporabe te pa je vse bolj agresiven in paranoičen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZQUAD - Zayn Malik Fans (@zquad)

Te navedbe so je pojavile potem, ko je 28-letnega Malika mama njegove partnerke Gigi, Yolanda Hadid, obsodila nasilja, ki ga je pevec sicer zanikal, je pa ob tem prišlo na dan, da z Gigi, s katero imata enoletno hči Khai, nista več par.

Omenjene obtožbe bi lahko vplivale na dodelitev skrbništva nad otrokom, čeprav Gigi zagovarja deljeno skrbništvo in so-starševstvo, saj je Zayn po njenih besedah čudovit oče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik&Gigi Hadid

Težave ima Malik tudi na profesionalnem področju. Založba RCA je po tretjem solo albumu z njim prekinila sodelovanje. Album z naslovom Nobody Is Listening, ki je izšel januarja letos, ni dosegel pričakovanj in je na ameriški lestvici Billboard 200 dosegel komaj 44. mesto.

"Zayn ima občutek, da ga življenje pušča na cedilu. Že od nekdaj se je težko spopadal z vsemi posledicami slave in je zato večkrat izpadel nehvaležen ter aroganten," je povedal glasbeni producent, ki je z njim večkrat sodeloval in dodal: "Mislim, da bi ljudje nanj gledali drugače, če bi se bolj odprl in bi pripovedoval tudi o svojih občutkih in strahovih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZQUAD - Zayn Malik Fans (@zquad)

A problematično obnašanje za tiste, ki ga poznajo dlje, ni nič neobičajnega. Malik je namreč že večkrat priznal, da v prid kreativnih procesov kadi travo. Tako je bil leta 2014 na turneji skupine One Direction v Južni Ameriki z njo opažen celo v javnosti.

Januarja tega leta se je razvadi prepuščal v posnetku v živo na instagramu. Njegovi sledilci so se ob tem spraševali, če je Khai z njim v hiši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZQUAD - Zayn Malik Fans (@zquad)

Oseba blizu Maliku, je povedala, da je pogosta uporaba marihuane težavo predstavljala že, ko je skupina še delovala. Celo tako močno, da se njen drug član, Harry Styles, ni hotel z Zaynom na turnejah voziti v istem avtobusu ali na istem letalu.

"Zayn v skupini ni bil srečen. To ni bilo zanj. Ni maral stalnih turnej in potovanj. Zavračal je skupinska snemanja in fotografiranja. Včasih celo nastope. Raje se je skril v svojo hišo, kjer je kadil veliko marihuane in postajal vse bolj nezanesljiv," je še povedal vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Direction (@onedirection)

"Spočetka je bil prijazen in ustrežljiv. Na določeni točki pa je postal povsem druga oseba. To ne preseneča, kajti pretiravanje z marihuano zagotovo vpliva na osebnost človeka. Zayn je postajal vse bolj agresiven, prihajalo je do sporov, a nikoli za svoje napake ni prevzel odgovornosti, vedno je krivdo zvračal na nekoga drugega."

Zasebno življenje je bilo prav tako polno pretresov. Njegova bivša zaročenka, Perrie Edwards, s katero sta se razšla 2015, je kasneje v spominih zapisala: "Bilo je grozno. Najslabše obdobje mojega življenja. Štiri leta sva bila v zvezi, dve leti zaročena, na koncu se je vse končalo s kratkim sporočilom. Kar tako."  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik & Perrie Edwards ♥ (@zaynperrieforever)

Leta 2015 je spoznal Gigi. Njuno burno razmerje se je večkrat končalo in znova začelo, septembra 2020 sta postala starša deklice Khai. Zayn naj bi po pripovedovanju enega od njegovih prijateljev, hrepenel po družini, vendar je že od nekdaj težko zaupal ljudem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik&Gigi Hadid

Nezaupanje med drugim izhaja iz dejstva, da ga je vzgajala mama samohranilka in se je že kot otrok počutil zapuščenega s strani očeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Malik Family (@malikfamxo)

Tudi pri privajanju na družino Gigi je imel nemalo težav. A kot je večkrat poudarjal, je bila prav ona zaslužna za pozitiven preobrat v njegovem življenju. Po zadnjem dogodku so se zadeve očitno spet zapletle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manvi <3 (@fallling_inlovee)

Zayn se ne sme približati tašči, ki naj bi jo v sporu fizično napadel. Trenja med njima po poročanju časopisa People niso nova, kajti Yolanda je zelo zaščitniška do hčere, ki zadev ne komentira.

Povedala je le, da želi svoji hčerki najboljšo vzgojo in da deklica potrebuje tudi očeta, medije pa prosi za spoštovanje zasebnosti.

Povzeto po portalu New York Post

Priporočamo tudi: Bi prespali v stanovanju Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu

Preberite še: Zayn Malik nasilen do tašče? Sta z Gigi sploh še par?

Morda vas zanima tudi: Gigi Hadid in Zayn Malik sta se razšla


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)