Nov koncept dostave na dom, ki vam bo olajšal kuhanje

Če vam velikokrat zmanjka časa za nakupe in tudi kuhanje, vam bo Špecerija zelo olajšala delo.

11.3.2016 ob 10:45

Tedenski_meni_1280_560.jpg

Svojo "kuhinjo" je odprla Špecerija, svež koncept dostave na dom, ki je prilagojen potrebam sodobnih družin. Dopušča užitek kuhanja brez stresa pri nakupih, saj vam vse ključne sestavine za zdrave obroke dostavijo na domači prag.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Koncept, ki je že dolgo uveljavljen v tujini, še posebno v Skandinaviji, je tako končno na voljo tudi pri nas. "Pri Špeceriji vam vsak teden nudimo raznolike recepte, zdrave ter enostavne za pripravo. Čas priprave niha med 30 do 40 minut, odvisno od tega, kako spretni ste v kuhinji. Hkrati si bomo prizadevali, da bodo sestavine, ki vam jih bomo skupaj z recepti dostavili na dom, v čim večji meri lokalnega izvora. To v vsakem letnem času žal ni mogoče, osredotočili se bomo na sezonsko sveže sestavine", pravi Karmen Simoni, ustanoviteljica in kreativka Špecerije, ki je o predstavitvi tega koncepta Sloveniji razmišljala že dlje časa.

Idejo dobila na Švedskem

Simonijeva se je s tem konceptom prvič srečala med delom na Švedskem, nato pa je dolgo razmišljala, kako bi ga bilo najprimerneje prilagoditi za Slovenijo. "Vrečke s špecerijo so na Švedskem za mnoge družine ugoden način priprave hrane doma in kakovostnega preživljanja časa z družino. Koncept se je rodil pred osmimi leti sprva v glavnih mestih, danes pa z dostavami različnih ponudnikov pokrivajo celotno državo. Število pripravljenih obrokov s pomočjo sestavin in receptov iz vrečk s Špecerijo je pri največjem ponudniku preseglo število 50 milijonov obrokov. Še več, koncept se je preselil iz Skandinavije v ZDA ter nazaj v Evropo", pravi Simonijeva. 

vrecka_za_4-1.png

Špecerija za tri dni vnaprej

Špecerija vam tako odslej tudi v Sloveniji ponuja možnost, da svoje obroke pripravljate sami, po preverjenih receptih, s kakovostnimi sestavinami, čim bolj učinkovito in s čim manj stresa. Špecerija načrtuje, preizkuša, "nabere" in dostavi, sami le še skuhate. Sestavine, potrebne za pripravo vsakodnevnih  obrokov, skupaj z recepti, dostavijo na vaš dom ob ponedeljkih med 17. in 22. uro. Teden prej pa ne smete pozabiti naročiti vrečko Špecerije, ki ustreza vašim potrebam: izbirate lahko med vrečko Špecerije za štiri osebe za tri dni ter vrečko Špecerije za dve osebi za tri dni.

Več informacij dobite na njihovi spletni strani Specerija.si ter na Facebook strani.

Avtorica: B. G.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)