Kako navdušiti moškega, kako biti popolna in druge stvari, s katerimi se morate TAKOJ prenehati obremenjevati

So zadeve, ki so pomembne in so takšne, zaradi katerih je res škoda izgubljati energijo.

25.8.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kako navdušiti moškega, kako biti popolna in druge stvari, s katerimi se morate TAKOJ prenehati obremenjevati

Vsak dan ste izpostavljeni stresu. Včasih temu res ni mogoče ubežati, a včasih po nepotrebnem podlegate pritisku družbe in medijev, ki vas prepričujejo, kakšni naj bi bili in kako naj bi živeli.

Posledično se ukvarjate s stvarmi, ki so v resnici povsem nepomembne. Zato vsem ženskam polagamo na srce: s temi štirimi stvarmi se takoj prenehajte obremenjevati.

S tem, kako navdušiti moškega

Obstaja veliko stvari, s katerimi se v življenju lahko ukvarjate ter ga z njimi bogatite. In neizmernega truda, da bi ugajali moškim, med njimi ni.

Drage dame, časi se spreminjajo in glavni cilj še zdaleč ni več najti primernega kandidata, se poročiti in ustvariti družino. Zato se prenehajte obremenjevati z vprašanjem, kako privlačni ste za nasprotni spol in kaj moški mislijo o vas. Zanašajte se na svoje mnenje.  O sebi.

Skrajni čas je, da spoznate, da je ljubezen do sebe tista, ki v resnici šteje in da je pomembnejše, kot ugajati drugim, biti zadovoljen sam s seboj.

Če ste sami sebi všeč, če se sprejemate in živite po svojih načelih, s katerimi nikomur, niti sebi ne škodujete, se vam za to ni treba nikomur opravičevati.

S popolnostjo

Beseda popolnost v povezavi z ljudmi sploh ne bi smela obstajati. Kajti popolnih oseb ni. Zato se prenehajte truditi, da bi takšni bili sami.

Vaša ličila so lahko razmazana, vaši lasje lahko razmršeni, vaša obleka lahko pomečkana in vaše stanovanje je lahko razmetano. Lahko imate nekaj kilogramov viška, celulit je dopusten, brez skrbi si lahko privoščite pico. Ali goro sladoleda.

Preberite tudi: Tako popolni, da je že kičasto: Poglejte, kaj se skriva za popolnostjo na Facebooku

In še nekaj: ni se vam treba vedno skrivati za masko popolnega nasmeha. Tudi jezo, bes, žalost in razočaranje lahko pokažete. Brez slabe vesti.

S tem, kaj o vas menijo drugi

Če ste sami sebi všeč, če se sprejemate in živite po svojih načelih, s katerimi nikomur, niti sebi ne škodujete, se vam za to ni treba nikomur opravičevati.

Zato se prenehajte obremenjevati s tem, kaj o vas mislijo drugi. Je že tako, da vas vsi nikoli ne bodo vsi sprejemali in imeli radi, tako kot vi ne boste imeli radi vseh, ki jih v življenju srečujete.

Živite po načelu živi in pusti živeti ter se požvižgajte na to, da vam je soseda zjutraj namesto pozdrava namenila obtožujoč pogled. Ker ji ni bilo všeč vaše kratko krilce. Njena težava.

Z ljudmi, ki si ne zaslužijo, da bi bili del vašega življenja

Vsak ima okoli sebe tudi ljudi, ki ne zaslužijo, da bi bili del njegovega življenja. Namesto, da bi jim obrnil hrbet, jih ohranja v svoji bližini, se ukvarja z njimi in dovoljuje, da črpajo njegovo pozitivno energijo ali mu škodujejo kako drugače. In vsak mora v končni fazi spoznati, da se mu z njimi ni treba ukvarjati, še manj pa se z njimi obremenjevati.

Če ste zaradi nekoga stalno žalostni, razočarani, pod stresom, naj odide iz vašega življenja. Ne iščite zanj izgovorov in opravičil. On jih ne išče za vas in v vašem življenju ni zato, ker bi vas imel rad, temveč zgolj, ker vas lahko izkorišča. Tako ali drugače. Vi pa ste zaradi njega samo prizadeti ali nesrečni.

Povzeto po pisanju You Queen

Preberite še: Najraje bi se poročila s psom (ali fantom, ki premore takšne vrline)

Morda vas zanima tudi: To je starost, ko začnemo izgubljati prijatelje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)