Trije koraki do sreče

Malo je potrebno za to, da bi bili srečni. Dovolj so že trije preprosti koraki.

6.11.2015 ob 2:00

shutterstock_197180915.jpg

Življenje sestavlja mnogo stvari. Nekatere od njih nas veselijo, od drugih bi najraje zbežali. In prav v pravem soočanju s temi "demoni" se skriva ključ do srečnega in kvalitetnega življenja. S pomočjo sledečih treh korakov boste bolj sproščeni, svobodi in, kar je najpomembnejše, s širokim nasmehom na obrazu.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Morate iti naprej. Vsak korak v negotovo prihodnost je težak. Veliko lažje je ostajati v znanem okolju, ločitev od tega pa v nas zbuja žalost, strah in stres. A prav to je včasih potrebno za srečo. Zlasti tedaj, ko nas znano okolje duši, ovira pri razvoju in onesrečuje, pa čeprav si tega morda celo nočemo priznati. Korak naprej je ključen, saj omogoča več svobode in možnosti za lepšo prihodnost. Bodite torej pogumni in ga napravite. Sprva bo morda res težko, nato pa iz dneva v dan lažje in boljše.

shutterstock_211571077.jpg

Vedno si vzemite čas. Zase in za ljudi ter stvari, ki vam polepšajo dan. Izjemno pomembno je, da si v življenju vzamete čas za tiso, kar vas veseli in izpopolnjuje. Ne dopustite, da bi vam dnevi minevali zgolj ob obveznostih. Resnično si ne želite nekoč obžalovati, da si niste vzeli časa ter se posvetili sebi, ljudem, ki so vam blizu in stvarem, ki jih imate radi.

Morate imeti radi. Imeti rad in biti ljubljen je ena od osnovnih človeških potreb. Zato se prepustite tem občutkom, obkrožite se z ljubimi ljudmi ter ljubezen dajajte in sprejemate. Se bojite, da boste kdaj zavrnjeni? Bojazen je kaj lahko upravičena, a kljub temu bodite pogumni. Če si ne boste dali priložnosti, ne boste nikoli vedeli.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)