Bella Hadid: Jočem skoraj vsak dan in vsako noč

Znana manekenka je delila svojo bolečino in s tem podprla vse, ki trpijo za depresijo.

11.11.2021 ob 5:15 | Foto: Stephane Mahe/Reuters, Instagram | Avtor: Da. M.

Bella Hadid: Jočem skoraj vsak dan in vsako noč

Uspešna manekenka Bella Hadid je na svojem Instagram profilu delila zelo osebno in iskreno izkušnjo, s katero upa, da bo pomagala kakšni ranjeni duši, ki se prav tako spopada z depresijo. Objavila je svoje fotografije, na katerih je objokana in s tem spomnila sledilce, da socialni mediji ne odražajo resnične slike.

»Vsi, ki se borite, prosim, zapomnite si to. Včasih je vse, kar moraš slišati, le to, da nisi sam,« je zapisala. »Zato, od mene za tebe, nisi sam. Rada te imam, vidim te, slišim te.«

25-letna Bella, ki prihaja iz zelo uspešne in premožne družine, je dejala, da mentalno zdravje ni nekaj linearnega, temveč ga je primerjala z vlakcem smrti, ki gre gor in dol ter levo in desno. »Vedno je luč na koncu tunela in tudi vlakec na neki točki pride do cilja … in bo bolje,« je zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)

V svoji izpovedi je še zaupala, da je imela dovolj zlomov in izgorevanj, da ve, da če veliko delaš na sebi, se posvetiš sebi in razumeš travme, veselje in rutino, se boš lahko o svoji bolečini veliko naučil ter jo obvladal. »Kar je vse, kar lahko zahtevaš od sebe.« Na koncu zapisa se je Bella zahvalila sledilcem, da so poslušali njeno resnico.

Sicer pa je Bella že večkrat spregovorila o svojih stiskah, ki jo pestijo že od najstniških let. Januarja letos se je umaknila iz družabnih omrežij in se usmerila v svoje mentalno zdravje.

»Tukaj sem, da delim mir in ljubezen, da pomagam ljudem, ki trpijo, in upam, da kdaj tudi svetu. Vzemite si čas za duševno zdravje. Vredno je, da spoznate vse svoje potenciale,« pravi Bella Hadid. 

Preberite še: 5 krutih dejstev o življenju, ki jih je fino sprejeti, da boš srečnejša

Morda vas zanima tudi: To bi se morali naučiti iz zgodbe o Naomi Osaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)