Je Blaž boljši od Gregorja? Lanske tekmovalke razkrile, kaj si mislijo o novem Sanjskem moškem

Za eno ima Sanjski moški 2022 seksi glas, za drugo je popolnoma neprimeren. Zameril se ji je, ker je že ob prvem srečanju namigoval na spolnost.

15.10.2022 ob 7:33 | Foto: Pop TV | Avtor: P. Pa.

Je Blaž boljši od Gregorja? Lanske tekmovalke razkrile, kaj si mislijo o novem Sanjskem moškem

Na malih zaslonih so končno začeli predvajati šov Sanjski moški 2022. Letos se s tem laskavim nazivom lahk pohvali postavni 23-letnik Blaž Kričej Režek. Za njegovo naklonjenost se v šovu bori 17 brhkih lepotic, od katerih sta sicer dve že morali zapustiti šov.

Da so nove tekmovalke nad postavnim mladničem navdušene je že znano, kaj pa o njem menijo lanske tekmovalke? Jih je bolj navdušil kot lanski sanjski Gregor Čeglaj?

Za mnenje smo prosili kar nekaj lanskih tekmovalk, ampak verjeli ali ne, mnoge so se zavile v molk in na naša vprašanja niso želela odgovarjati. Brez komentarja so ostale Nina Radi, Mary Ševo in Pia Gavrič.

Med vsemi, ki smo jih pocukali za rokav sta bili najbolj zgovorni vražji Štajerki Carmen Osovnikar in Laura Beranič. Kaj si misli o njem in dekletih je za naš portal razkrila tudi Ana Pusovnik

Premlad, a ima seksi glas

Carmen nam je priznala, da si je oddaji ogledala z zamikom.

»Ker sem bila lani del tega, me je seveda zanimalo, kako bo in mislim, da si je vsaka punca, ki je bila lani del tega, ogledala novega sanjskega moškega. Kako se mi zdi? Zame absolutno premlad, ampak se zelo lepo izraža in ima zelo seksi glas,« je dejala in priznala, da bi ga lahko poslušala dlje časa.

»Mislim, da je zelo izobražen dečko in da se bo bolje izkazal kot lanski. Včasih ni važno, koliko si star, ampak je bolj pomembna vzgoja, izkušnje … Želim mu vso srečo in upam, da se bo izkazal čim bolje in da na koncu ne bo naredil takšnih napak kot naš, ki se je izkazal, da ni vreden naziva sanjski moški,« je dejala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Carmelita (@carmen_osovnikar7)

Kakšne se ji zdijo tekmovalke?

Povprašali smo jo tudi, kakšne se ji zdijo nove tekmovalke. Dejala je, da težko komentira, saj se ji zdijo res mlade, na povsem drugem nivoju kot ona sama in povsem drugačnega mišljenja.

»Upam, da bodo iz tega potegnile najboljše in da se zavedajo, v kaj se spuščajo in kaj jih še čaka. So mlade in verjetno tudi naivne.«

Čeprav je tekmovanja že konec, bi jim Carmen svetovala, naj bodo to, kar so, naj ne delajo stvari, ki jih drugače ne počnejo ali pa naj ne počnejo stvari, ki si ne želijo, da bi jih drugi naredili njim.

»Naj bodo pristne in poštene, naj uživajo v tej izkušnji in se prepustijo toku.«

Dobre in slabe strani slave

Lanskoletnim tekmvalkam, tudi Carmen, je šov prinesel veliko prepoznavnost, a kaj bodo naredile iz te prepoznavnosti, je odvisno predvsem od vsake posameznice in kako jih bo javnost sprejela, pravi Carmen.

»Pridejo tako negativne kot pozitivne stvari, a je od človeka odvisno, kako se bo s tem spoprijel. Name negativne stvari ne vplivajo in se ne ukvarjam z njimi.

Delam kar delam, sem kar sem, ne obremenjujem se s tem, kdo me sprejme in ne. Ne ukvarjam se s 'kavčarji', ki nimajo urejenega lastnega življenja.«

Povedala je, da se po sodelovanju v šovu življenje precej spremeni, a njej je super.

»Sem zelo zadovoljna. Spoznala sem super ljudi, s katerimi delam in sem za to zelo hvaležna in zadovoljna. Verjamem pa, da je nekaterim žal, da so šle v ta šov,« je še dejala.

Na naše vprašanje, ali meni, da je v takšnem šovu mogoče najti pravo ljubezen pa odgovarja, da težko, ker premalo časa preživiš na samem.

»Mene je res zanimalo, ali je mogoče najti ljubezen pred kamero, a po lastni izkušnji sem ugotovila, da ne. Mislim, da to ni možno. Mogoče se v tej sezoni najde prava  ljubezen, ker v naši je bila, saj vemo iz čigave strani, le igra.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Prekoračile so mejo

Oddaje nove sezone si je ogledala tudi Laura Beranič, a je obenem priznala, da si je oddaje ogledala bolj na hitro. Vse skupaj je primerjala z lansko sezono in ugotovila, da je bil 'bum' ob letošnji sezoni precej manjši kot v prvi sezoni.

»Prva je očitno res prva in jo je nemogoče prekositi,« je dejala in dodala, da so že opazili primerjave letošnjih tekmovalk z lanskimi.

Pravi, da je precej razočarana nad večino punc oz. nad njihovim obnašanjem, ker je tanka meja med biti iskren in pa biti žaljiv in nesramen. »To mejo so po mojem okusu marsikatere prekoračile,« dodala je še, da ji je simpatična le ena tekmovalka.

»Sicer pa mi je antipatičen in neprimeren za vlogo sanjskega tudi Blaž. Na žalost je upravičil svoja leta in njegove izjave in navezovanje na seks že v prvi oddaji so totalno izpod nivoja te oddaje. Zame on pač ni sanjski, če bo pa za katero od punc, ki so bile tam, pa hvala bogu.«

Laurina favoritka predobra za Blaža?

Po oddaji se je Lauri življenje obrnilo na glavo.

»Življenje se zelo spremeni, ampak le če si oseba, ki se prilagaja, ki se ne ozira na zle komentarje in če si poseben, unikaten. Pri njih ne vidim potenciala, da bi kaj posebnega dale mladim puncam, zaenkrat me niso navdušile.

No, samo ena, če sem natančna mi je simpatična in v redu punca,« je dejala, na naše vprašanje, katera pa je kot iz topa izstrelila, da je to Arijanna, a se ji obenem zdi predobra za »takšnega sanjskega«.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma (@arijannadipalma)

Laura še opaža, da letošnje tekmovalke posnemajo lanskoletne in kar je po njenem mnenju slabo.

»Problem je, ker te ljudje tam noter spoznajo in potem je skoraj nemogoče spremenit mišljenje.«

Meni še, da se bosta po koncu šova uspeli v javnsti uveljaviti le ena ali dve.  

S slavo pridejo tudi sovražniki

Na vročekrvno Korošico Ana Pusovnik je novi sanjski naredil pozitiven vtis.

»Zdi se mi zdi dokaj zrel za svoja leta in vidi se, da nima hude treme. Je pa seveda moški, ki mu prija pozornost. 'Tak mali attention freak' in seveda ločim realno zivljenje in šov, ki je namenjen gledalcem in naši zabavi, resnično življenje je druga stvar.

Punce so zanimive, ampak dajejo vtis, kot da so iz razreda srednje šole. Torej zrelost in obnašanje nista nič kaj odrasla. Večina ... ne vse! In punce so po mojem mnenju v šovu zaradi promocije in ne njega,« je komentirala.

Na vprašanje, ali meni, da se lahko rodi ljubezen, je dejala, da se ljubezen lahko zgodi, če so nameni pravi obojestransko, kar pa je redko oz. skoraj nemogoče. Se bo pa pustila presenetiti.

Udeleženkam je položila na srce, naj nikoli in nikdar ne berejo in odgovarjajo na komentarje pod razne članke. Naj se zavedajo, kdo so in se za druge ne zmenijo.

Življenje po šovu se je za sto odstotkov spremenilo tudi Ani. Dejala je, da je pozitivna stran prepoznavnosti ta, da se odprejo mnoga vrata. Pravi pa, da je treba paziti, da »te ljudje ne pohodijo«.

»S prepoznavnostjo dobiš ogromno oboževalcev, dobiš pa tudi sovražnike, ki te želijo zlomiti. Vsem želim nepozabno izkušnjo in veliko uspehov.«

Lanskoletna zmagovalka Anja Širovnik, ki trenutno uživa na Kanarskih otokih, nam je priznala, da si novih oddaj še ni ogledala, a nam je tudi obljubila, da nam bo razkrila, kakšno je njeno mnenje, ko si oddaje ogleda. 

Preberite še: Nejc Šmit, komik in terapevt: »Mislim, da bi vsak potreboval psihoterapijo. Vključno z mano.«

Morda vas zanima tudi: Psiholog Nikolaj Mejaš o tem, kako je potekal izbor tekmovalk za Sanjskega moškega #intervju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)