Žival, ki jo najprej opazite na sliki razkriva, kakšnih oseb ne prenašate

Poglejte sliko in spoznajte, v družbi kakšnih oseb se vam hitro poviša krvni tlak.

10.12.2021 ob 5:05 | Foto: Ksenia Raykova/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Žival, ki jo najprej opazite na sliki razkriva, kakšnih oseb ne prenašate

Včasih še sami ne veste, zakaj se vaše razpoloženje v hipu spremeni. Na slabše, da ne bo pomote. Kaj lahko je za preobrat odgovorna oseba, ki se namerno ali po naključju naslika v vaši bližini.

Morda je za slabo voljo kriva že zgolj misel nanjo. Kdo pa je tisti, ob katerem se vam hitro poviša krvni tlak? Poglejte sliko. Katera žival vam najprej pade v oči? Je to medved, lisica, morda zajec ali žirafa?

miss7

Miss7 piše, da glede na to, kaj najprej opazite, lahko določite, kakšni ste po naravi in tudi, kdo vas najbolj živcira.

Medved

Če ste na zanimivem zemljevidu najprej ugledali medveda, ste skrbna, kompleksna in iskrena oseba. Družina je za vas prioriteta in pripravljeni ste jo zavarovati za vsako ceno.

Glede na to, da prisegate na iskrenost, ne prenesete manipulatorjev in lažnivcev, dvoličnežev, oportunistov, skratka, najhitreje vam tlak dvignejo narcisoidni posamezniki.

Riba

Premorete bujno domišljijo, ste inteligentni, pri sprejemanju odločitev se vedno zanašate na zdrav razum ter logiko.

V svoji družbi pa ne prenesete sarkastičnih, konfliktnih posameznikov, ki drugim ne želijo pomagati, ki gledajo samo nase, spodbujajo konflikte in se posmehujejo šibkejšim. Skratka, lahko bi rekli, da nikakor ne prenesete omejenih in nesramnih ljudi.

Kenguru

Ste nesebični in čistega srca. Ne glede na vzpone in padce ne dopuščate, da bi vas porazi dotolkli in se po njih vedno poberete. Radi ste v družbi prezimljenih ter predanih oseb.

Lažni prijatelji ali ljudje, ki ne govorijo resnice, pa nimajo v vašem življenju česa iskati. Ob njih namreč kaj hitro postanete slabe volje.

 

Lev

Po duši ste pogumni in vztrajni. Vedno zavzeto sledite svojim ciljem in od njih nikoli ne odstopate. Imate veliko samozavesti in ste dobrega srca, ne marate pa omahljivcev in oseb, ki za svoje neuspehe vedno krivijo druge. Ti so za vas največji trn v peti.

Delfin

Ste človek, ki se ponaša z veliko mero kreativnosti in v življenju najbolj cenite izvirnost ter originalnost. Spoštujete ljudi, ki vedno ostajajo sami svoji ter se ne prilagajajo večini zgolj zato, ker bi lahko imeli od tega korist.

Najhitreje vas v slabo voljo spravijo osebe, ki se obračajo po vetru in nimajo nobene hrbtenice.

Lisica

Hitro se učite, brez težav sprejemate nauke in nasvete bolj izkušenih in nimate nobenih predsodkov do ljudi.

Prav tako nimate nobene tolerance do oseb, ki so do drugih agresivne, jih ustrahujejo ali ponižujejo. Prepotentne osebe so torej tiste, ki jih nikakor ne prenašate.

Mačka

Drugi sicer menijo, da ste sramežljivi, a v resnici le niste pretirano zgovorni. Nočete biti v središču pozornosti, raje živite po svoje in v svojem svetu, ne ozirate se na to, kaj drugi mislijo o vas.

Najbolj vam zato gredo na živce osebe, ki veliko govorijo ali se pretirano ukvarjajo z drugimi. Opravljivost in obrekovanje sta lastnosti, ki ju zavračate za vsako ceno.

Orel

V življenju ciljate visoko. Povprečje za vas ni dovolj, stvari nikoli ne prepuščate naključju, ste natančni, dosledni, delovni in preudarni.

Za dramo in nepomembne malenkosti v vašem življenju ni časa in ne prenesete, da vas kdo usmerja ali nadzoruje. Prav osebe, ki se do vas obnašajo pokroviteljsko, so zato tiste, ob katerih hitro pozelenite od jeze.

Slon

Tisti, ki vas le bežno poznajo menijo, da ste zastrašujoči in grobi, a ste pravo nasprotje tega: ste namreč ljubeznivi, polni topline pa vendar samostojni ter prepričani vase.

Nikoli pa ne odpuščate neljubeznivosti in nesramnosti. To sta lastnosti, ki jih preprosto ne prenašate. Tako kot ne vzvišenih, nesramnih in neljubeznivih oseb.

Zajec

S svojim entuziazmom, energijo in optimizmom zlahka nasmejete vse, ki so v vaši družbi.

Prisegate na dobro razpoloženje in ne marate zagrenjenih, negativno nastrojenih ljudi, ki vedno le tarnajo nad svojo usodo. Ob negativistih in pesimistih kljub vaši pozitivni naravnanosti hitro postanete slabe volje.

Žirafa

Ste ljubeznivi in od drugih pričakujete enako. Zato se izogibate ljudem, ki drugih ne cenijo in ne spoštujejo. Ne samo vas, temveč ljudi na sploh.

Prav tako ne marate ljudi, ki šibkost drugih izkoriščajo v svojo korist. Ti so nedvomno eni največjih sprožilcev vaše slabe volje.

Preberite še: Žival, ki jo najprej opazite na sliki, razkriva, kakšna soproga boste

Morda vas zanima tudi: Kako položaj, v katerem najpogosteje spite, odkriva vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)