Izberite karto in spoznajte, kakšni ste v ljubezni

Preprost test s kartami vam bo razkril, kakšen je vaš odnos do ljubezni.

18.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages, Atma | Avtor: M. FL.

Izberite karto in spoznajte, kakšni ste v ljubezni

Ljubezen je prijetna in brez nje mnogim ni živeti, vsak pa ima nanjo svoj pogled. Morda se s tem, kaj ljubezen pomeni vam, kako ljubite in kako toplo čustvo sprejemate, sploh nikoli niste obremenjevali. Če pa vas ta vprašanja mučijo, rešite preprost test, ki bo razkril marsikaj o tem, kako vi vidite najbolj toplo čustvo.

Vse, kar morate storiti, je pogledati karte in nato preveriti pomen tiste, ki v vaših očeh najbolj izstopa. Ta namreč razkriva, kako doživljate ljubezen, vam zato lahko pomaga pri sprejemanju pomembnih odločitev v zvezi ter namigne, kaj se vam na tem področju obeta v prihodnosti. Vse to razkriva portal Atma.

Portal Atma

Prva karta: intenzivna ljubezen

Za vas je ljubezen najmočnejša sila na svetu, dobrina, za katero se je treba vedno boriti ter truditi za njen uspeh. Vi verjamete v brezpogojno ljubezen, ko se zaljubite, se brez zadržkov razdajate, popolnoma zaupate in verjamete le v najboljše.

S tem pa tudi veliko tvegate. Vaše prepričanje v ljubezen meji že na naivnost, zato ste pogosto razočarani in zlomljenega srca, a vam to ne vzame upanja in vere v pravljično ljubezen.

Druga karta: zaljubljeni v ljubezen

Bolj, kot v osebo, ki pritegne vašo pozornost, ste zaljubljeni v idejo o neskončni ljubezni, ki je nič in nihče ne more uničiti. Živite v svojem svetu, idealizirate toplo čustvo ter ste zato pogosto razočarani, če partner in odnos, ki ga imate z njim, na koncu ne odgovarjata vaši predstavi o ljubezni.

Kaj lahko se zgodi, da pravo osebo sicer najdete, a jo, zaradi nerealnih želja in pričakovanj, izpustite iz rok ali odrinete od sebe.

 

Tretja karta: razumska ljubezen

Ste popolno nasprotje oseb, ki izberejo drugo karto. Vi ste v ljubezni racionalni. Zavedate se, da sama po sebi ne more obstati, zato se, ko jo najdete, vedno trudite, da bi se razvijala in rasla naprej.

Strast je za vas pomembna, a ne najpomembnejša saj veste, da so za trajno zvezo ključne druge kvalitete: skupne točke, podobne norme, razumevanje in predanost. Osredotočate se nanje in na teh temeljih gradite skupno prihodnost.

Ko najdete osebo, za katero menite, da je prava, se zagotovo potrudite, da bi zveza uspela.

Četrta karta: nestanovitna ljubezen

Velikokrat vas prevzame zanos strasti. Hitro in zlahka se zaljubite, a tako hitro, kot se ogrejete, se tudi ohladite in si sploh ne daste priložnosti, da bi osebo, ki vam zamaja tla pod nogami, resnično spoznali.

Kar je sicer škoda, saj ste zaradi tega izpustili že nemalo pravih priložnosti, vendar vam več, kot resna in stabilna zveza, pomeni vrtiljak čustev, s katerega niste pripravljeni sestopiti za nobeno ceno.

Preberite še: Znana je pot do prepoznavanja karakterja: Postaviti mu moraš samo eno vprašanje

Morda vas zanima tudi: S pogledom na sliko prepoznajte, s čim najpogosteje škodujete razmerju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)