Pes, mačka ali konj? Kaj o vas pove vaša najljubša žival

To, katera žival vam je najbolj pri srcu marsikaj razkriva o vašem značaju.

26.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pes, mačka ali konj? Kaj o vas pove vaša najljubša žival

Nešteto je malenkosti, ki odkrivajo, kaj nekdo skriva v sebi. Tudi to, katera žival mu je najbolj pri srcu. Poglejte, kako vaša najljubša razkriva vaš značaj.

Pes

Pes je človekov najboljši prijatelj. Ne glede na to, ali gre za hišnega ljubljenčka, policijskega, vojaškega ali terapevtskega, pes je junak, ki velikokrat pomaga iz takšnih ali drugačnih situacij. Te živali so zveste, zaščitniške, hkrati vselej ohranijo igrivost in razigranost.

Če je pes vaše najljubše kosmato bitje, pomeni, da življenje zajemate s polno žlico, ste družabni, po srcu igrivi in najbolj srečni, kadar ste obdani z ljudmi in živalmi, ki v vašem življenju igrajo pomembno vlogo.

Mačka

Mačke so ljubke, o tem ni nobenega dvoma. Razlogi, da v srcu ljudi zavzemajo posebno mesto, so njihov samosvoj značaj, prikupnost in velikokrat tudi preračunljivost.

Mačka je crkljiva, mirna in prijazna, kadar se ji to zahoče, zna pa pokazati tudi kremplje. Ona počne, kar želi in ljudje, katerih najljubša žival je, so samostojni, cenijo svobodo in neodvisnost ter so spremenljivega razpoloženja.

 

Konj

Konji so plemenite in močne živali. Ne odlikuje jih le fizična, temveč tudi notranja moč.

Človeku, ki lepo skrbi za konja, je ta zvest ter predan celo življenje in osebe, ki jim je to najljubša žival, so pustolovske, rade raziskujejo naravo, imajo močno izražen čut za pravičnost, premorejo veliko empatije ter so drugim vselej pripravljene pomagati.

Kit

Mogočne, vzdržljive in hkrati skrbne živali. Na svojih potovanjih po oceanih preplavajo ogromne razdalje in z veliko ljubezni skrbijo za svoje mladičke.

Če je kit vaša najljubša žival, obožujete mir in ne marate drame. Najraje se sproščate doma ob dobri knjigi, poleg tega pa imate jasno zastavljene cilje in v življenju nikoli ne zaidete na stran poti.

Lev

Kralj živali. Lovec in plenilec, ki plena nikoli ne izpusti iz tac ter je z življenjem pripravljen ščititi svoje mladiče.

Ljudje, katerih najljubša žival je lev, so ambiciozni, natančno vedo, kaj bi radi in svoje cilje dosegajo na načine, ki v drugih vzbujajo občudovanje. Veliko jim pomenijo tesni odnosi in so za družino ter prijatelje pripravljeni storiti vse.

Medved

Če se medved ne počuti ogroženega, je nežno bitje. Po gozdu išče hrano in prespi celo zimo.

Če je medved vaš favorit, ste umirjeni in prizemljeni, srečo najdete v majhnih stvareh. Radi imate dobro hrano in pijačo, radi imate umetnost, hkrati pa ste zelo vzdržljivi in tudi v stiski ne izgubite glave.  Vaš zaščitniški nagon je zelo izražen.

Zajec, hrček, morski prašiček, ježek ...

Ljubke živali, ki niso najbolj navdušene nad crkljanjem. Obožujejo mir in so najbolj zadovoljne, kadar se lahko zabavajo po svoje.

Če imate radi glodavce, ste sramežljivi in introvertirani, imate dobro oko za podrobnosti in ste zelo spretni z rokami.

Volk

Nekoliko mistično bitje, nevaren lovec in vedno pozoren na svojo okolico.

Če vas navdušuje ta žival, ste prilagodljivi in se znajdete v vsaki situaciji. Poleg tega ste poduhovljeni, dobro poznate sebe in svoje prioritete, od katerih nikoli ne odstopate.

Želva

Pred sovražniki želve ščit trden oklep, poleg tega so to vzdržljive živali, ki dočakajo dolgo starost.

Tisti, ki so jim pri srcu, so vzdržljivi in trdoživi tudi sami. Lahko se prilagodijo vsaki situaciji, domala nič jih ne more vreči iz tira, vselej so mirni in po naravi zaprti vase. Ne iščejo sporov in drame, pred njimi se najraje skrijejo, tako kot se želva skrije v svoj oklep.

Pingvin

Pingvini so preprosto srčkani in ljubki. Če je to vaša najljubša žival, ste takšni tudi sami ter zato priljubljeni v družbi. V to ni nobenega dvoma.

Povzeto po portalu Miss7

Priporočamo tudi: Kako pospraviti čevlje

Preberite še: Imate na dlani črko M? Poglejte, kaj to pomeni

Morda vas zanima tudi: Kaj o vašem značaju razkriva vaš rokopis


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)