V živo: Miša Molk kot navdih impro komediji

Kako dobro poznate svet improvizacije? Igralci IGLU predstavljajo nov format, ki bo uprizoril in predstavil življenja slovenskih medijskih zvezd. Njihova prva muza bo Miša Molk.

30.10.2018 ob 10:32

impro_predstava_komedija_v_zivo_siti_teater_btc_Misa_molk_credit_joze_suhadolnik_delo.jpg

Improvizacijsko gledališče Ljubljana – IGLU predstavlja nov talk-show format z znanimi gosti! 'V živo!' je nova oblika spontane komedije, ki bo v SiTi Teatru BTC vsak mesec na zabaven način osvetlila preteklost in razmišljanja znanih Slovencev in Slovenk.

Preko formata pogovorne oddaje bodo improvizatorji IGLU izvedeli zanimivosti, anekdote, filozofijo in tudi kakšno pikantno podrobnost gosta ali gostje ter jih tudi odigrali. Včasih v obliki improviziranega skeča, spet drugič v obliki improviziranega songa ali daljšega filmskega doživetja v žanru, ki ga bo določilo občinstvo!

V živo: Miša Molk, prva dama slovenske televizije

Kje jih lahko ujamete? V torek, 6. novembra 2018, ob 20. uri v Siti Teatru BTC, kjer bodo igralci IGLU s kolegi iz impro sveta predstavili nov format, ki bo uprizoril in predstavil življenja slovenskih medijskih zvezd.

Gostja premiernega šova bo Miša Molk – TV voditeljica, novinarka, urednica in nedvomno prva dama slovenske televizije. Skozi sproščen pogovor bomo izvedeli vse o njenem odraščanju na Vrhniki, študiju na FSPN, kjer je njena diploma prejela študentsko Prešernovo nagrado, njenih začetkih in uspešni karieri na RTV Slovenija ter o zasebnem življenju. Skratka, cel kup zanimivosti, ki bodo navdihnili improvizatorje za duhovite prizore v živo.

MISA_molk_iglu_impro_komedija_siti_teater_predstava.jpg

"Od Miše lahko pričakujemo bogat nabor izkušenj in vpogledov, saj kot novinarka, scenaristka in voditeljica lahko življensko in poetično obogati proces improvizacije," nam je zaupal član ekipe IGLU Peter Frankl.

Vsak prvi torek v mesecu z novimi gosti

Na premierni izvedbi predstave bo vlogo voditelja prevzel Vid Sodnik (oddaji Na lepše in Osvežilna fronta na RTV Slovenija), Mišino življenje bodo interpretirali Juš Milčinski, Peter Frankl, Maja Dekleva Lapajne in Rok Bohinc, za glasbo v živo pa bo poskrbel Goran Završnik.

Predstava 'V Živo!' se bo tako v sezoni 2018/19 zgodila vsak prvi torek v mesecu, vedno z gostom ali gostjo iz medijskega sveta.

Avtor: F. M.
Foto: IGLU, Jože Suhadolnik

PREBERITE TUDI: Ta ljubki deček je zrasel v lomilca ženskih src ALI To je razlog, zakaj nekateri ljudje ne marajo objemanja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)