Tilen Lotrič (Slovenija ima talent 2018) že s prvim singlom - čudovito balado Jaz te pogrešam

Vrhunski vokalist in superfinalist šova Slovenija ima talent 2018 predstavlja svojo prvo pesem Jaz te pogrešam, za katero je že na ogled tudi videospot.

24.12.2018 ob 9:53

Tilen_Lotric_slovenija_ima_talent_2018.jpg

S prvim singlom se želi Tilen Lotrič pokloniti vsem svojim zvestim podpornikom in vsem, ki so zanj glasovali v letošnji sezoni šova Slovenija ima talent in mu tako omogočili, da prične živeti svoje velike glasbene sanje. 

Čustvena, ljubezensko - izpovedna zgodba nosi globoko sporočilo, ki se bo gotovo dotaknilo marsikoga.

Preden berete naprej, si jo poslušajte:

"Pesem Jaz te pogrešam mi pomeni vse na svetu, saj je to moja prva pesem. Občutki so res posebni, saj me prevzame vsakič znova, ko jo zaslišim. Spomnim se prvega srečanja s to pesmijo, ko mi jo je avtor, Nino Ošlak, predvajal.... solz nisem moral zadržati. Tako smo z veliko truda skupaj z izjemno ekipo posneli moj prvi singel, ki ga danes ponosno predstavljam," pravi Tilen.

Pod pesem se podpisuje vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak, ki velja v tem letu za enega najbolj predvajanih domačih pevcev in producentov.

Za videospot je poskrbela ekipa Maag Visuals, z režiserjem Markom Maagom na čelu, Tilen pa je nad spotom navdušen:

"Videospot je prekrasen. V njem nastopajo zelo izjemne osebe. Tim Udovič, ki sem ga spoznal na šovu Slovenija ima talent, Laura Škvorc in Tim Nuč. Zahvalil bi se Marku Maagu, režiserju in vodji ekipe, za čudovit video, z globokim sporočilom. Snemanje je trajalo več kot 8 ur, kljub zelo nizkim temperaturam smo se zelo zabavali, saj smo spot posneli v zabaviščnem parku v znanem ljubljanskem nakupovalnem središču."

Kaj pa Tilen pravi o oddaji Slovenija ima talent?

"Oddaja Slovenija ima talent je bila zame velika preizkušnja. Iz oddaje v oddajo sem osebno rastel. Ker je letos zame osebno leto sprememb, sem se odločil za sodelovanje v tem šovu in mi ni niti malo žal. Res izjemna izkušnja... veliko novih prijateljev, poznanstev in dogodivščin, ki mi bodo za vedno ostale v lepem spominu. Najbolj pomembno od vsega pa je, da sem se v šovu resnično zabaval in pokazal, da je slovenska glasba še kako živa in priljubljena," je povedal Tilen in spregovodil tudi o sodelovanju v avtorjem pesmi:

"Nino Ošlak je res izjemen glasbenik. Prvič sva se srečala na kavi in takoj začela ustvarjati glasbo. Takoj je razumel kaj si želim in mi napisal pesem, ob kateri sem zajokal takoj, ko sem jo slišal. Zadel je točno tisto, kar želim peti in predati ljudem. Res sem zelo vesel, da lahko že na začetku svoje poti sodelujem s tako ekipo kot je Ninova. Zelo se veselim tudi naslednjih projektov, ki jih pripravljam z njim"

Pripravila: Š. S.
Foto: Lana Jarc

Preberite še: Zmagovalka Slovenija ima talent Tjaša Dobravec je pokazala to, česar Slovenci še nismo videli! ali pa Dunja Vrhovnik (Slovenija ima talent 2018) iskreno: “Ljubim ženske”


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)