Postani TikTok mojster in se nauči teh 7 plesov

Če ne veste, kako bi si zapolnili dan, je morda čas, da se naučite nekaj novih plesnih gibov. Predstavljamo sedem koreografij, s katerimi boste zažigali.

2.4.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: P. Pa.

Postani TikTok mojster in se nauči teh 7 plesov

Ko je govora o samoizolaciji, bi skoraj lahko rekli, da se ljudje delijo v dve skupini. Prva je tista, ki se je odločila, da bo svoj čas namenila usvajanju novih veščin, se posvetila sama sebi, svoji telesni in mentalni pripravljenosti. Druga skupina pa je tista, ki se odloči, da bo ta čas namenila gledanju svojih najljubših oddaj, serij, igranju iger in spoznavanju novih družabnih omrežij.

No, obstaja še tretja skupina, na katero nikakor ne smemo pozabiti. To so starši, ki skušajo samo preživeti ta turbulentni čas kramarjenja med službenimi obveznostmi, skrbjo za dom, otroke in njihovo šolanje.

Ples za popestritev dnevov

Ne glede na to, v katero skupino sodite, se boste gotovo razveselili kakšne razvedritve. Za TikTok ste gotovo že slišali, kajne? Če ste si ogledali kakšen posnetek, pa ne veste, kako bi se tudi sami naučili plesnih gibov, s katerimi bi se pridružili tej platformi, je zdaj več kot idealen trenutek. S pomočjo teh posnetkov se boste naučili tiste koreografije, ki so ta trenutek med najbolj priljubljenimi na TikToku.

Kateri so ta hip največji hit, najbolje predstavi gotovo največja zvezdnica TikToka Charli D'Amelio, ki jo je celo gostil Jimmy Fallon, kjer je v zgolj nekaj minutah predstavila osem najbolj vročih plesnih koreografij ta hip. Charli je v v enem samem letu uspelo dobiti več kot 43 milijonov sledilcev, ima pa več kot 2.2 milijardi všečkov.

A Little Bit Alexis

Ples Alexis Rose iz serije Schitt's Creek je postal pravi hit. Na TikToku je že kar nekaj uporabnikov skušalo ponoviti njen ples. S tem posnetkov pa se lahko gibov nauči res skoraj vsak.

Blinding Lights

Če ste v karanteni vsaj trije, bo tole odlična zabava in prava popestritev dneva. Weekendova skladba Blinding Lights je na TikToku pravi hit. Iz posnetkov je razvidno, da boste za koreografijo potrebovali nekaj kondicije, ob njej pa se zabava tako staro kot mlado.

Doja Cat –Say So

Na radijskih postajah ste že gotovo slišali skladbo Say So. Plesni koraki so navdušili uporabnike TikToka, ki skušajo ponoviti, kar predstavlja Doja v svojem videospotu za skladbo.

Savage – Megan Thee Stallion

Ples, ki navdušuje celo zvezdnike. Lotili sta se ga tudi Keke Palmer in pevka Normani. S tem počasnim posnetkom pa boste gibe usvojili tudi vi.

The Box

Kako plesati The Box? Gre za skladbo Roddy Richa. Zasluge za plesne gibe, ki so postali pravi viralni hit, pa naj bi imela TikTok zvezdnica Charli D'Amelio.

Don't Start Now

Na slovenskih radijskih postajah to skladbo lahko slišite vsak dan in predstavljajte si, kako kul bi bilo bilo, če bi znali še te plesne gibe.

Yummy

Če bi radi plesali kot Justin Bieber, si morate ogledati spodnji video, v katerem koreograf korak po koraku predstavi koreografijo za Yummy.

Preberite še - Kate Middleton se je iz posebnega razloga poslovila od zaročnega prstana

Morda vas zanima tudi - Billie Eilish: Dekle, ki je še pred polnoletnostjo postalo glasbeni fenomen svetovnega formata


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)