Numerologija: Datum poroke razkriva, kakšen bo vajin zakon v prihodnosti

Se bo vajina ljubezen okrepila ali se vama obetajo težave? Preverita, kaj napoveduje datum vajine poroke. Izračunajta številko in ugotovita, kakšna prihodnost vaju čaka v zakonu.

19.8.2022 ob 9:22 | Foto: Unsplash | Avtor: D. L.

Numerologija: Datum poroke razkriva, kakšen bo vajin zakon v prihodnosti

Numerologija pojasnjuje globljo simboliko v vsakem datumu, številu, numerološkem zaporedju. Tako se vaše osebno usodno število izračuna glede na vaš datum rojstva, medtem ko se vaše število zakonske zveze izračuna glede na datum, ko ste se poročili.

Numerologi verjamejo, da to lahko napoveduje, kako se bo vajin zakon razvijal v prihodnosti. Zbrati morate vse številke datuma poroke, dokler ne dobite enomestne številke.

Na primer, s svojo ljubljeno osebo ste se poročili 18. avgusta 2010.

Izračunate takole: 1+8+0+8+2+0+1+0=20=2+0=2. V tem primeru je številka zakonske zveze dve.

Izračunajte številko svojega zakona in ugotovite, kako bo izgledala vajina zveza, ko bodo leta minevala.

Ena

Numerologi pravijo, da je število 1 povezano s Soncem, svetlobo, toplino, čustvi in ​​strastno ljubeznijo. Zakon, sklenjen pod vplivom števila 1, kaže, da v odnosu vladata ljubezen in harmonija.

Dopolnjujeta se in vesta, da srečno družinsko življenje ne more obstajati brez kompromisov in sposobnosti, da se prepustite svoji sorodni duši. Vaša ljubezenska zgodba bo dolga, harmonična in polna lepih trenutkov.

Dve

Število 2 je v numerologiji povezano z Venero – planetom močnih čustev, strasti, avantur in lahkomiselnosti.

Praviloma bo moral par, da bi zgradil harmoničen odnos, najprej skozi številne preizkušnje, ena od njih je tudi finančna. Dobra novica je, da če je vajina ljubezen res močna in iskrena, bo preživela vse ovire in težave.

Tri

Spremlja vas blagodejni vpliv Jupitra – planeta, povezanega z denarjem in srečo. Finančna varnost je zelo pomembna za par, ki se je poročil pod vplivom števila tri.

Lahko sta srečna, če imata v življenju enake cilje, če je obema pomembna kariera, denar in finančno stanje. Številka 3 kaže tudi, da imata zakonca možnost postati starša treh ali več otrok.

Štiri

To število je pod vplivom Saturna in običajno kaže na najbolj stabilne zakone. Štiri pomeni, da boste imeli močan zakon in da bodo v družini vedno vladali mir, blaginja in medsebojno razumevanje.

Takšni pari lahko in morajo graditi najbolj drzne načrte. Obstajajo velike možnosti, da se vse, kar si zamislijo, uresniči.

Pet

Vlada vama planet Merkur in predstavlja povezanost, energijo in dinamiko.

Takšen par ima vse možnosti, da veliko potuje in se zabava na vse možne načine. Da bi vajin zakon preživel, morata nenehno spreminjati svojo rutino, vnašati dinamiko in živeti z veliko dozo avanture in navdušenja. Sploh ne prenašata monotonije.

Šest

Ker je število 6 pod vplivom Venere, se bo zakon, ki mu vlada to število, začel z izjemno strastjo, z mnogimi izpovedmi ljubezni in veliko naklonjenostjo.

Toda da bi uživali v teh darovih vse življenje, se morata zakonca enako zavezati odnosu. Vsak od vaju si mora prizadevati za mir in blaginjo družine - to so dejavniki, brez katerih ne moreta ostati skupaj.

Sedem

Uran je planet, ki ga v numerologiji pogosto povezujemo s številom 7. Simbolizira presenečenja, skušnjave in včasih napetost in tveganje. V tej kombinaciji so najpogosteje pari, ki so si povsem različni, morda celo izvirajo iz različnih kultur. Vendar znajo premagati vse ovire.

Če bodo v družinskem življenju vzpostavili dobro organizacijo, bodo imeli veliko sreče.

Osem

Osem je število Marsa. Nenavadno je, da numerologi imenujejo zakon pod njegovo zaščito kot najmočnejši in ima največ možnost, da traja vse življenje.

Če zakonca ohranita svojo strast, bo njun zakon zaščiten pred vsemi težavami. Po drugi strani pa število 8 nakazuje, da je treba v tem odnosu najti ravnovesje med ljubeznijo in kariero.

Devet

Število 9 je povezano z Neptunom – planetom skrivnosti in močnih notranjih čustev. Vajin zakon je postal mogoč šele, ko sta premagala številne ovire, doživela veliko prepirov in sprav.

Ta zveza bo trajala dolgo le, če sta zakonca zvesta drug drugemu in lahko brez izjeme sprejmeta vse pomanjkljivosti druge polovice. V večini primerov se v tem zakonu pojavijo nesoglasja zaradi denarja. 

Prirejeno po Sensa Srbija

Preberite še: 7 stvari, ki se zgodijo pred prevaro (v vsaki zvezi!)

Morda vas zanima tudi: »Moj mož je vedno jezen – kaj naj naredim?« (Odgovor, kako ravnati)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)