Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena (in to so podrobnosti s poroke!)

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta v Las Vegasu skočila v zakon.

18.7.2022 ob 8:07 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena (in to so podrobnosti s poroke!)

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena.

"Storila sva to. Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen tudi potrpežljiva. Potrpežljiva 20 let," je Lopezova v nedeljo razkrila na svoji spletni strani OnTheJLo in dodala, da sta z Benom dobila natanko tisto, kar sta hotela: poročno slovesnost v slavni Mali beli kapelici (Little White Wedding Chapel) v mestu greha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C

"Odletela sva v Las Vegas, se skupaj s štirimi drugimi pari postavila v vrsto za poročno dovoljenje in se nato z njimi odpravila v najslavnejšo poročno kapelico na svetu. Vsi smo želeli isto stvar. Da bi nas svet dojemal kot partnerje in da bi svojo ljubezen potrdili s stoletnim in univerzalnim simbolom zakona."

"Komaj nama je do Male bele kapelice uspelo priti do polnoči. Prijazno so podaljšali njeno odprtje.

Še fotografija v rožnatemu kadilaku, ki ga je nekoč uporabljal sam Kralj (če bi hotela, da pride Elvis, bi morala doplačati, poleg tega je bil že v postelji)," je še zapisala Jennifer in pojasnila, da je na poroki nosila obleko iz enega njenih filmov, Ben pa je suknjič našel kar v omari.

"Tako sva pred najboljšimi pričami, kot si jih človek lahko želi (jaz v obleki iz starega filma in Ben v suknjiču iz omare), prebrala najine zaobljube ter si nadela prstana za vse živlenje.

Na koncu sva imela najboljšo poroko, kar si jih par lahko zamišlja. Poroko, o kateri sta tako dolgo sanjala in poroko, ki sva jo končno, končno doživela  (v očeh države, Lav Vegasa, rožnatega kadilaka in drug drugega)."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C

Leta 2003 se je par zaročil, a poroko odložil za nedoločen čas in se na koncu razšel. Affleck se je dve leti po razhodu poročil z Jennifer Garner. Leta 2018 se je par razvezal.

Lopezova je po razhodu z Affleckom leta 2004 sklenila zakon z Marcom Anthonyjem, čez deset let sta se ločila. Po ločitvi je bila v razmerju z Alexom Rodriguezom, s katerim sta načrtovala poroko, a sta se leta 2022 razšla in se znova našla z Affleckom.

Pevka in igralka je veselo novico delila tudi na instagramu, kjer v postelji kaže nov poročni prstan. "Prav so imeli, ko so rekli, da je vse, kar  potrebujemo, ljubezen," je zapisala in se podpisala z gospa Jennifer Lynn Affleck.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Povzeto po ABC News

Preberite še: Jennifer Lopez iskreno o razmerju z Benom: to je uničilo najino zvezo

Morda vas zanima tudi: Ko je šla Jennifer Lopez skozi bolečo ločitev, ji je najbolj pomagalo to


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)