Marca 2022 v naših kinih noro zabavna komedija Izgubljeno mesto

Tudi vi pogrešate kakšno res dobro komedijo, ob kateri bi se od srca nasmejali in vsak za trenutek pozabili na vsakodnevne skrbi. Potem morate videti film Izgubljeno mesto s Sandro Bullock v glavni vlogi.

18.3.2022 ob 11:12 | Foto: promocijsko gradivo | Avtor: S. S.

Marca 2022 v naših kinih noro zabavna komedija Izgubljeno mesto

V filmu Izgubljeno mesto Bullockova zaigra pisateljico, ki jo ugrabi ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe), v džunglo pa jo pride reševat maneken z naslovnice njenih knjižnih uspešnic (Channing Tatum), kar vodi do vrste nepričakovanih in zabavnih dogodivščin.

Bullockova je na premieri povedala, da se že dolgo ni tako smejala in se sprostila, kar je po njenem celoten smisel, kako ustvariti nek pobeg, še posebej sedaj v teh časih.  

O zgodbi:

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom, ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.    

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax, ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe.

Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

Oglejte si napovednik za film (že ta je noro zabaven):

V slovenskih kinematografih bo akcijska romantična komedija Izgubljeno mesto na rednem sporedu od četrtka, 24. marca dalje, pospremile pa jo bodo premierne projekcije v večjih kinocentrih.   

Preberite še: Horoskop: znaki, ki se jim obeta izjemna pomlad 2022

Morda vas zanima tudi: Zakaj nič več ne seksava (resnične izpovedi žensk)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)