Horoskop: znaki, ki bi le neobvezujoče razmerje s seksom

Poglejte, kateri astrološki znaki bolj kot trajne zveze cenijo seksi zabavo.

10.3.2022 ob 1:41 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: znaki, ki bi le neobvezujoče razmerje s seksom

Nekateri sanjajo o resni in trajni zvezi, drugi pa o tako imenovanem prijateljstvu z uslugami ali seks prijateljstvu. Res je, da se mnogi nahajajo nekje vmes, mi pa tokrat razkrivamo, kateri astrološki znaki največkrat ne iščejo varnega pristana, temveč le nekoga, ob katerem bi se vsake toliko pozabavali v postelji. Opozarja Miss7.

Strelec

Svobodoljubni strelec se le težko odloči za trajno in resno zvezo. Kajti prvič: preveč ceni svobodo, da bi se ji odpovedal in drugič: nič kaj dosti mu ni mar za občutke drugih.

Neobvezujoče razmerje s seksom tu pa tam je zanj idealen odnos. Nič narobe, če sta s partnerjem na isti valovni dolžini, a če nista, kaj lahko vse skupaj vodi v zlomljeno srce nekoga, ki je misli, da bi strelca vendarle lahko ujel.

Vodnar

Tudi rojeni v tem znaku znajo uživati življenje. In ker so ob tem še zelo karizmatični ter vedno obdani z množico ljudi, je med njimi veliko takšnih, ki jih privlači nekoliko skrivnostna narava vodnarja.

To znajo pripadniki tega astrološkega znaka obrniti sebi v prid. Tudi s tem, da si velikokrat privoščijo odnose, ki niso ne zgolj prijateljstvo in ne trdna zveza. Pač pa nekaj vmes.

Dvojček

Dvojčke označuje njihova odprta, komunikativna narava, zaradi katere imajo veliko prijateljev.

Niso pa najbolj naklonjeni resnim zvezam. Raje zadeve ohranjajo sproščene, kajti nočejo se zapletati v nekaj, kar bi lahko na koncu bilo preveč zapleteno, kar trajni odnosi nedvomno so. Seks prijateljstvo je zanje idealna izbira.

Preberite še: Horoskop: znaki, ki najpogosteje uživajo v popolnih zvezah

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 znaki, ki se najhitreje odljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)