Justin Bieber o namigih, da je njegova zaročenka noseča

Kako je Justin Bieber odgovoril na namigovanja, da je za hitro zaroko kriva nosečnost njegove izbranke Hailey Baldwin.

26.7.2018 ob 4:06

justin_bieber_portret_micna.jpg

Justin Bieber in Hailey Baldwin sta zaročena. (Ker je leto 2018 očitno leto hitrih zarok mladih zvezdnikov.) Seveda je nakup prstana po komaj mesecu dni zveze v javnosti zbudil nemalo zanimanja ter oboževalke pričakujejo podrobnosti o načrtovanju poroke in skupnega življenja. Vse to pa spremljajo takšna in drugačna ugibanja, špekulacije ter vprašanja: zakaj se jima tako mudi?

Romantiki verjamejo,  da sta res zaljubljena in prepričana, da sta drug za drugega kot ustvarjena ter pripravljena na naslednji korak. Tisti, ki v to dvomijo, pa iščejo naprej: kaj če se Justinu in Hailey mudi sprehoditi po cerkveni aleji zato, ker ona pričakuje?

Tako smo tu, kjer smo: ljudje ugibajo in paparaci na vsakem koraku spremljajo sveže zaljubljeni parček. Ter včasih zastavijo kakšno vprašanje. Tako se je na eni od ulic Beverly Hillsa zgodilo, da je radovedni paparac Justina kar neposredno vprašal: "Je Hailey noseča? Poudarila sta, da sta družina, torej vsi mislijo, da pričakujeta naraščaj?"

Temperamentni Justin je ob tem vprašanju ostal neverjetno miren, kljub temu pa je radovednežu jasno povedal in pokazal, kaj si v resnici misli o njegovem namigovanju:

"Kaj je s teboj, človek? Zdiš se mi preveč normalen, da bi opravljal to službo. Bi res rad na najin račun dobil povišico. Saj veš, kaj imam v mislih …"

Najbrž je hotel povedati, da se zaroka in vse, kar je z njo povezano, tiče zgolj njega in njegove zaročenke. S tem se bomo morali strinjati.

Avtorica: M. FL. povzeto po portalu Marie Claire
Foto: Reurters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)