Jennifer Aniston: Vse naj bi postale mame, sicer so blago z napako

Jennifer Aniston je odkrito spregovorila o ločitvi od Justina Therouxa in tudi o tem, kaj meni o namigovanjih, da zaradi kariere nikoli ni postala mama.

8.8.2018 ob 4:48

jennifer_anistor_otroci_druzina_moz_locitev_izpoved_iskreno_igralka.jpg

Jennifer Aniston se dobro zaveda, da je velikokrat tarča govoric ter takšnih in drugačnih namigovanj. V enem zadnjih intervjujev za InStyle, ki ga povzema britanska izdaja Cosmopolitana, je med drugim povedala, da so z njo povezani trači zgolj nesnaga, ki sodi v zadnje kotičke predalov.

Potem, ko sta se letošnjega februarja razšla z Justinom Therouxom, so govorice postale glasnejše, kot kdajkoli prej.

"Vse skupaj je dokaj noro," je povedala. "Namigovanja v smislu, da Jen ne more obdržati moškega in da se otepa otrok, ker je preveč osredotočena na kariero, so se pojavljala kot gobe po dežju. In seveda še, da imam zlomljeno srce. Z vsem spoštovanjem, nimam zlomljenega srca."

Ob tem se je obregnila ob ugibanja, zakaj nima otrok. Ta jo spremljajo praktično skozi vsa leta in zlobni jeziki pogosto namigujejo, da prav zato njene zveze in zakoni neslavno propadajo.

"Takšna ugibanja so nesmiselna. Nihče ne ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Nihče se ne zaveda, kako občutljiva tema je to. Ljudje nimajo pojma, skozi kaj gre par. Z medicinskega in čustvenega vidika," je javnost okrcala Jen in dodala:

"Na ženske se vrši veliko pritiska. Vse naj bi postale mame in če niso, drugi nanje gledajo kot na blago z napako. Morda edini namen žensk ni reprodukcija. Morda je nekaterim, tudi meni, namenjeno drugačno življenje."

Kot je še povedala Anistonova, se ob večini govoric, ki se pojavljajo v medijih, zgolj nasmeji in se z njimi ne obremenjuje. Zlasti ne sedaj, ko je osredotočena na svoje delo, prijatelje, živali ter se trudi po svojih močeh izboljšati svet.

Sliši se kot dober načrt.


Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)