Iris Mulej hčerkici namesto zabave za 2. rojstni dan pripravila ...

Nekdanja mis Slovenije Iris Mulej, ki že dalj časa živi v Črni Gori, je razkrila, kako je družinica praznovala Isabellin 2. rojstni dan.

12.9.2018 ob 7:05

iris_.jpg

Iris Mulej je priznala: "Za Isabellino prvo svečko sva organizirala veliko rojstnodnevno zabavo, za katero sem se res pošteno namučila z vsemi pripravami in organizacijo, tako da moram priznati, da mi letošnji oddih od velike zabave prav paše." 

Namesto zabave sta tako s partnerjem, kot je Iris zapisala v objavi na svojem blogu, za Isabello pripravila 'rojstnodnevni družinski izlet z avtomobilom', ki bo vključeval nekaj dni Benetk, Gardalanda in verjetno še kaj.

"Sicer se bomo na omenjeni izlet odpravili šele zadnji teden v septembru, ker imava oba pred tem še obveznosti, včeraj na njen rojstni dan pa smo šli na krajši izlet v Podgorico, glavno mesto Črne Gore, kjer živimo zadnja tri leta," je razkrila Iris in dodala še:

"Sama imam sicer praznovanja in torte rada, ampak za izlet sva se odločila, ker verjetno bo večina naslednjih rojstnih dnevov prav takšnih, s povabljenimi družinskimi člani, prijatelji, torto in tako dalje. In ker trenutno Isabelli največ pomeni družba mamice in atija, sva se odločila, da ga preživimo v duhu družinskega izleta. Se pa že zelo veselimo daljšega izleta konec septembra."

Oglejte si še nekaj družinskih ujetih trenutkov Iris Mulej ...

Pripravila: S. S.
Foto: www.instagram.com/free_spirit_mama

Preberite še: Sanja Grohar pokazala nosečniški trebušček ali pa Odkrili smo mali raj na Hrvaškem, kjer je z družino počitnikoval Marko Potrč 

Oglejte si tudi: FOTO: Znane Slovenke in njihov izbor kopalk za poletje 2018


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)