Horoskop: najslabši in najboljši vozniki glede na astrološki znak

Očitno so tudi spretnosti za volanom odvisne od horoskopskega znamenja, v katerem ste rojeni.

16.12.2018 ob 5:37

dekleta_voznja_avto_strah_micna.jpg

Ste se kdaj vprašali, ali to, v katerem astrološkem znaku ste rojeni, vpliva na vaše vozniške sposobnosti? Kot je za portal Tarot povedala astrologinja Nancy R. Feen, je v resnici mogoče predvideti, kako se bo nekdo, glede na datum rojstva, obnašal za volanom.

Da trditev ni iz trte zvita, je s podatki dokazala zanimiva avstralska raziskava. V njej so analitiki pod drobnogled vzeli 160.000 avtomobilskih nesreč v obdobju treh let in med drugim ugotovili, da so rojeni v nekaterih ozvezdjih zodiaka pogosteje udeleženci prometnih nezgod, kot drugi.

Začnimo pri najslabših ...


Dvojček

Zagotovo rojeni v tem znamenju ne bodo veseli podatka, da so prav dvojčki najpogosteje udeleženi v nesrečah na cestah. Seveda je to mogoče utemeljiti z njihovim značajem: so nemirni, težko se osredotočijo na svoje početje, pozornost jim vedno bega in se tedaj, ko zadeve ne tečejo gladko, začnejo dolgočasiti ter iščejo včasih povsem neprimerne rešitve.

Dvojčki so namreč najpogosteje tisti, ki vozijo po odstavnem pasu, prehitevajo po napačni strani, ne spoštujejo varnostne razdalje ter med vožnjo uporabljajo prenosne telefone.


Bik

Biki so se na drugem mestu znašli zaradi pregovornega egoizma. Priznati je treba, da velikokrat gledajo zgolj nase in na svoje trenutne potrebe.

Kadar obtičijo v prometu, je zanje pomembno le to, da zapravljajo dragoceni čas in na cilju ne bodo pravočasno. Zato izsiljujejo prednost, prekoračujejo hitrost ali kako drugače izzivajo srečo, kar jih neredko pripelje do nesreče.


Ribe

In tretje neslavno mesto: ribe. Velikokrat zasanjane, nepozorne in ignorantske do sveta okoli sebe. Kar pomeni, da le težko pravočasno predvidijo nevarnost in ukrepajo tako, da bi se ji izognile.


Kaj pa lestvica najboljših?


Kozorog

Prvi na lestvici najboljših voznikov so kozorogi. Rojeni v tem znamenju so potrpežljivi, odgovorni ter dosledno upoštevajo pravila. To so lastnosti, ki so tedaj, ko sedijo za volanom, še kako dobrodošle.


Strelec

Morda ne bi rekli, da bo hiter in dinamičen strelec zasedel drugo mesto med najboljšimi vozniki, a ker je to hkrati izjemno prilagodljivo znamenje, vedno pripravljeno na vse, so rojeni v tem ozvezdju upravičeno na tem častnem mestu.


Škorpijon

Ta se je znašel na visokem tretjem mestu med najboljšimi vozniki, za kar gre zasluga njegovi intuiciji ter sposobnosti predvidevanja. On prepozna, kdaj se na cesti obeta nevarnost in se na razmere pravočasno odzove tako, da prepreči najhujše.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov ali pa Horoskop: 5 znakov, ki so najbolj obsedeni s sodobno tehnologijo

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)