Zakaj morata kuhati skupaj

Tako se bosta naučila deliti opravila, sodelovati in tudi uživati v rezultatih skupnega dela.

21.4.2015 ob 1:00

shutterstock_116764726.jpg

Ne glede na to, ali živita skupaj ali z razmerjem še nista tako daleč, zagotovo se boste strinjali, da so eni najlepših trenutkov v vajini zvezi tisti, ko skupaj ustvarjata za štedilnikom. Pa naj bo v vajinem, njegovem ali v vašem stanovanju.

Nekateri tako nastali obroki so naravnost odlični, drugi prebavljivi, spet tretji ne ravno v ponos. A vsem je skupno nekaj: občutek, ki vaju preveva ob brbotanju v posodah je čudovit in seksi.

To pa je zgolj en od razlogov, zakaj bi morala kar najpogosteje kuhati skupaj. Poglejte si še nekaj takšnih, ki govorijo temu v prid.

Srečni pari si delijo vsa opravila. Ko pari delijo opravila, običajno vsak prevzame dela, ki mu najbolj ležijo in ostalo prepusti drugemu. En zato lupi krompir, drugi reže meso ali seklja zelenjavo. Gre za popolno delitev dela, ta pa je ključ do srečne zveze.

shutterstock_130995770.jpg

Je idealen način za skupno preživljanje časa. Naj bo za konec tedna ali na povsem običajen večer. Ritem se tedaj umri in nastopi vajin čas. Zakaj ga ne bi izkoristila (tudi) za pripravo skupne večerje? Določita jedi, zberita sestavine in se lotita kuhanja.

Bolj zdrava izbira. Romantična večerja v restavraciji je super, vprašanje pa je, kaj vse se skriva o obroku, ki so ga pripravili v tamkajšnji kuhinji. Kadar kuhata sama, te dileme ni. Vesta, da so sestavine sveže in zdrave ter takšne, kot jih imata oba najraje.

Skupni slastni dosežek. Dobra družba, izbrana hrana, rezultat vajinega truda in romantični pogledi bodo na koncu največja nagrada, ki si jo bosta prislužila s skupnimi močmi.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)