Za moške: To obvezno vključite v oralni seks

Ko boste naslednjič razvajali svojo drago, z nekaj drobnimi malenkostmi poskrbite za njene maksimalne užitke.

19.12.2018 ob 5:36

seksi_par_eroticno_perilo_micna.jpg

Ste tedaj, ko naj bi svojo drago razvajali z oralnim seksom, malo v zadregi? Brez skrbi, niste edini, ki ima glede tega, kako pravilno obdelati vulvo, nemalo vprašanj. Dejstvo sicer je, da ni enotnih odgovorov nanje, saj je vsaka pripadnica nežnejšega spola različna in kar dogovarja eni, morda ne bo zažigalo pri drugi. Obstaja pa nekaj namigov, ki vam lahko pridejo prav. Kako se zadev lotiti, kako nadaljevati in kako zaključiti, svetuje portal Self.

Govorite, ne skoparite z besedami

Preden se sploh spustite v akcijo ji povejte, kako všeč vam je med njenimi nogami. Kako vam je všeč njena oblika, njen vonj, njen okus. Morda se to zdi banalno, a dejstvo je, da ona to mora vedeti in slišati.

Kajti le tako se bo resnično lahko sprostila, prepustila in samo uživala. Prav sproščenost je nedvomno pot do njeni maksimalnih užitkov.
Še nekaj: ko ste spodaj, ji z glasovi sporočajte, da tako, kot uživa ona, uživate tudi vi.

Izberite pravi ritem in nadaljujte v njem

Kadar niste povsem prepričani, kje in kako stimulirati njeno intimo, se osredotočite na njen klitoris. Ta je prekrit z več kot 8000 živčnimi končiči in s pravo stimulacijo jo boste nedvomno pripeljali do vrhunca.

Odločite se za en ritem in mu sledite vse do konca. Kaj pa gibi? Izbira, kakšni bodo, je vaša: naprej, nazaj, krožno, v obliki osmice, le nikar jih preveč ne spremijajte. Kajti konsistenca je ključ do njenega zadovoljstva.

Opazujte njeno telo

Če se sprašujete, ali uživa, bodite pozorni na njeno telo. Se z boki približuje vašemu obrazu? Stoka in momlja, globoko diha? Vse to so znaki, da ste na pravi poti. In seveda obratno, če se odmika od vas in samo leži ter čaka, spremenite taktiko.

Vprašajte za navodila

Vprašanja, kot so: ti je to všeč, kje ti najbolj prija in podobna so seksi. Pozabite torej na prepričanje, da preprosto vse veste in da zadeve obvladate ter si dovolite vprašati, kakšna stimulacija ji najbolj odgovarja. Komunikacija je ključ do dobrega seksa in brez besed včasih pač ne gre. 

Dodajte malo penetracije

Res je, da imajo glavno vlogo pri oralnem seksu usta in jezik, a čeprav nekatere prisegajo le na zunanjo stimulacijo, druge obožujejo malo penetracije ali kombinacijo obojega.

Zato se ne bojte preizkusiti vseh treh načinov: uporabite prst, dva, stimulirajte zunanjo in notranjo vagino, poiščite G točko in jo opazujte, kako se odziva. Ali še bolje: vprašajte jo, katera tehnika je zanjo najboljša.

Uporabite igračko

Izberite pravi pripomoček: takšnega, ki je namenjen stimulaciji G točke ali vibrator za klitoris. Uporabljajte ga v družbi jezika in ust ter nadgradite njeno in svojo spolno izkušnjo.

Razvajajte jo po seksu

Tisto, kar se dogaja po zaključku seksa, je prav tako pomembno kot ono, kar ste počeli med njim. Vzemite jo v objem, jo razvajajte in ji šepetajte kako čudovita je.

Ne glede na naravo vajinega odnosa, ne glede na to, da sta resen ali zgolj naključen par, vsaka ženska si zasluži spoštovanje partnerja, vsaka potrebuje čustveno potešitev in vsaka bo z veseljem povedala, kaj ji je bilo najbolj všeč. To pa je način, s katerim boste vi še nadgradili svojo tehniko.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Ni najbolj obdarjen? To je najboljša poza za vaju (penetracija je tako najgloblja) ali pa Poklici, kjer se službene zabave najpogosteje končajo s seksom

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)