Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Med pisano paleto spolnih praks obstajajo takšne, ki bi jih moral na lastni koži okusiti čisto vsak.

3.12.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Nemogoče je našteti vse oblike, vrste in variacije seksa. Pa naj bo v smislu poz, števila vključenih vanj, namena, pomena, lokacije ali česar koli drugega. Zato je povsem nesmiselno in nerealno pričakovati, da lahko nekdo okusi čisto vse.

A ne glede na to, obstajajo oblike spolnega akta, ki bi jih moral vsaj enkrat v življenju doživeti vsak. Vas zanima, katerih ne smete izpustiti? Berite naprej …

Hitri seks

Gostje pridejo čez 15 minut. Večerja je pripravljena, miza pogrnjena, vinski kozarci kristalno čisti. In teh 15 minut zato izkoristita za hitri seks. Sploh se vama ni treba povsem sleči in zanj je dovolj vsega skupaj pet minut. Če vaju prežema dovolj strasti in zanosa, več ne potrebujeta.

Med njim se bosta zbližala, preplavili vaju bodo hormoni dobrega razpoloženja (večer bo torej zagotovo uspel), prebudil se bo vajin tek (na srečo je veliko hrane) in kar je najboljše, povezovala vaju bo poredna izkušnja, po kateri vama bo ostalo dovolj časa, da se uredita in kot iz škatlice pričakata povabljene.

Skrivnostni seks

Skrivnostni, ker je … prepovedan. Z nekom iz vaše klape, z nekom, s katerim vaju ne veže nič drugega, z nekom, ki je v očeh drugih in vas povsem neprimeren kandidat, a med vama je neustavljiva seksualna privlačnost.

Lahko se zgodi le enkrat, lahko se ponovi večkrat, ker pa zanj vesta le vidva, je tako poseben, drugačen, vznemirljiv in vroč.

 

Dogovorjen seks

Drži, spontanost je ena od dobrodošlih sestavin seksa. A včasih življenjski ritem ne dopušča, da bi se strastem predajala kar tako in tedaj, ko vama zaprija akcija. In zgodi se, da spolnost pristane v povsem drugem planu življenja.

Rešitev v tem primeru je načrtovan ali dogovorjen seks. Nekaj, za kar oba vesta, da se bo zgodilo in oba komaj čakata, da bosta uresničila načrt.

Ter bosta na koncu cenila akt, ki, čeprav načrtovan, sploh ni slab.

Seks sprave

Zakaj je seks sprave tako dober? Zato, ker sta oba še pod vplivom močnih čustev, zato, ker se z njim sprošča negativna energija, zato, ker je poln nasprotji in poseben, zato, ker je praviloma divji in neomejen.

Pustimo ob strani polemike, kako seks sprave vpliva na odnos. V resnici vsak dobro ve, da ne more biti edina rešitev konfliktnih situacij. Lahko pa je primeren zaključek po doseženem dogovoru ali kratek predah med iskanjem kompromisa, ter tako lahko olajša pot do njega.

V vsakem primeru takšno sproščanje nakopičenih čustev prinaša svojevrstno sprostitev in pomiritev.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Za moške: Deset preverjenih načinov za dvig njenega libida

Morda vas zanima tudi: Vara, da bi izboljšal zvezo in drugi bizarni razlogi za skok čez plot


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)