Fantje povsem iskreno: To je najlepši kompliment, ki sem ga dobil od ženske

Nedvomno drži, da vsak rad prejme kompliment, ki odstopa od klišejev.

22.11.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Fantje povsem iskreno: To je najlepši kompliment, ki sem ga dobil od ženske

Vsak rad sliši kompliment. Kajti ta prinaša potrditev videza, truda ali konkretnega početja. Komplimenti so na moč različni, najboljši so takšni, res iskreni in najbolj učinkoviti posebni, malo drugačni.

In ne, na komplimente ne padajo le ženske, tudi moški radi slišijo lepo pohvalo.

Katero, iz ust nežnejšega spola, si bodo za vedno zapomnili, pa so za Reddit junaki razkrili sami.

Zaščitnik

"Prijateljico sem pospremil do avtobusne postaje in v zahvali mi je rekla, da se ob meni počuti res varno. Ker sem visok, na videz grob, dokaj poraščen in z globokim glasom, mi prej še nihče ni rekel česa podobnega. Od tedaj je minilo že šest let in še vedno mi pozvanjajo te njene besede," Mike, 36 let.

Iskre v očeh

"Nisem bil najboljše volje in hotel sem se malo razvedriti z nakupom nečesa, kar bi me spravilo v boljšo voljo. Ko sem plačeval na blagajni, me je blagajničarka pogledala v oči in mi rekla, da imam zelo lepe, sijoče. Od tedaj jih cenim bolj, kot sem jih poprej," Luke, 34 let.

 

Otrok sonca

"Sedaj že bivša sodelavka mi je nekoč rekla, da sem najbolj pozitiven in optimističen moški, kar jih pozna. In da je lepo imeti ob sebi takšnega človeka. Njene besede so me navdale z veseljem in ponosom," Terry, 26 let.

Čudovit sogovornik

"Kar nekaj deklet mi je reklo, da sem srčkan. In sodelavka mi je nekoč priznala, da se z menoj lahko res o vsem pogovarja. Oba komplimenta sta me zelo razveselila," Clive, 25 let.

Sploh ni slab

"Z najboljšo prijateljico se veliko zabavava in na račun drug drugega zbijava šale. Nekoč mi je kar tako dejala: človek, sploh ne zgledaš tako slabo. Polepšala mi je dan," Dorian, 28 let.

Imaš vse

"Moja nadrejena mi je nekoč rekla: Če bi vedel, kakšni ljudje se prijavljajo na razpise za delo pri nas, bi razumel, zakaj smo tako veseli, da si del naše ekipe. Kot mladega strokovnjaka me je to navdalo z ogromnim veseljem," Steve, 31 let.

Moj junak

"V službi imamo avtomat s prigrizki. Hotel sem ga uporabiti. Pred mano je bila ženska, ki si je zaželela čokoladice, a se je ta zataknila in ni padla v predalček, da bi jo lahko vzela. Jezna se je odmaknila, sam pa sem izbral prigrizek tik nad ujeto čokoladico. Ko je padel, je s seboj vzel tudi to. Dal sem ji slaščico, ona me je pogledala in mi rekla: moj junak! Še danes sem ponosen na njene besede," Luke, 27 let.

Preberite še: To so komplimenti, ki jih nobena ženska ne bo vesela

Morda vas zanima tudi: Pohvale, ki jih fant vedno rad sliši


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)