Kaj moški med seksom najbolj sovražijo

Obstajajo zadeve, ki jih moški med seksom nikakor ne prenesejo.

10.11.2021 ob 5:05 | Foto: Vadim Guzhva/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj moški med seksom najbolj sovražijo

Tako kot ženske, imajo tudi moški seznam stvari, ki jih v postelji ne prenesejo ali, če hočete, sovražijo. In katere so na prvih mestih? Takole štiri vodilne (v slabem smislu), razkriva Miss Zdrava.

Zadržanost

Pasivnost med rjuhami v moških očeh ni zaželena. Res je, včasih prija, da se svojemu dragemu povsem prepustite in ima on vse niti v rokah, a če je to stalna praksa, vse skupaj postane malo dolgočasno.

Zato: prevzemite kdaj pobudo tudi sami, vzemite tisto, kar bi radi, počnite svari tako, kot so vam všeč, zapeljujte ga in mu pokažite, da je za vas seksi in privlačen. Verjemite, zagotovo boste vajin seks ponesli na nov nivo.

Igranje orgazma

Kje piše, da se mora vsak seks zaključiti z orgazmom? Zato, če tega ni, nikar ne igrajte. Kajti že misli na to, da do njega niste pošteni, ne prenese. Kaj šele tega, da bi vas ujel na laži.

Konec koncev pa s tem, ko ga vlečete za nos, najbolj škodujete prav sebi. Le kako naj bi vedel, da mora spremeniti taktiko, če ga vi z igranjem prepričujete, da vam zna pričarati popoln užitek.

 

Odsotnost

Z mislimi. Res je, da ste obremenjeni in da vam po glavi vedno roji nešteto stvari. A tedaj, ko se predajate strastem, vsaj skušajte pozabiti nanje in se osredotočite na konkretno dejanje.

Verjemite, opazil bo, da ste z mislimi v čisto drugi dimenziji. In to vam bo tudi zameril.

Perfekcionizem

Dejstvo: vaša pričeska med seksom ne bo popolna, vaša ličila prav tako ne, nekateri položaji bolj poudarijo pomanjkljivosti na vašem telesu in svetloba razkrije tisto, kar bi hoteli skriti.

 A dejstvo je tudi, da se s tem med seksom ne bi smeli obremenjevati. Kajti čeprav res niste popolni (tako kot ni on), ste zanj tedaj, ko se povsem sprostite in pozabite na perfekcionizem, najlepši na svetu. Tedaj pa, ko vas skrbi, kakšni ste in se trudite biti popolni, v njem ubijete vso željo po seksualni izkušnji.

Preberite še: Žalosten trend v svetu zmenkov: Zamrzovanje lahko povzroči veliko bolečine

Morda vas zanima tudi: 17 stvari, za katere vas pri seksu ne sme biti sram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)