Vroče poletne ljubezni: »Cel vikend sva preživela v postelji, čeprav se nisva poznala niti po imenih«

Poletje s seboj prinaša vroče poletne avanture, ki praviloma ostanejo v spominu za vedno.

12.6.2022 ob 8:48 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Vroče poletne ljubezni: »Cel vikend sva preživela v postelji, čeprav se nisva poznala niti po imenih«

Poletne avanture so drugačne: bolj vroče, nabite z erotiko, lažje se začenjajo in tudi lažje končujejo kot druge ljubezni.

Vsak jih je, ali jih bo, doživljal po svoje, je pa nekaj dam za portal Women's Health povedalo, kako so jih okusile na svoji koži.

Lep tujec na koncertu

"Pred nekaj leti smo s prijateljicami šle na koncert. Gneča je bila velika in ena drugo smo izgubile. Ni bilo smisla iskati ostale, zato sem šla raje na pijačo. Med čakanjem, da jo naročim, je k meni pristopil visok, neverjetno čeden tujec in me vprašal, če mi lahko kupi pijačo.

Skupaj sva pila, oba sva pozabila na prijatelje, s katerimi sva prišla na koncert in šla k njemu. (Svoji najboljši prijateljici sem za vsak primer poslala sporočilo z njegovim naslovom).

Na koncu sva cel vikend preživela pri njemu v postelji, jedla, pila, seksala. Najboljše od vsega pa je, da nikoli nisem izvedela njegovega imena. In on ne mojega." Tina, 30 let.

Pasja ljubezen

"Sprehajala sem psa in spoznal je novo prijateljico, katere lastnik je bil zelo čeden. Še za isti večer sva najinima psoma organizirala super zmenek.

Glede na to, da nista izgubljala časa, ga tudi midva nisva." Sammy, 25 let.

Poslovne skrivnosti

"Medtem, ko so se moje prijateljice zabavale na plaži, sem jaz opravljala počitniško delo na sejmu. Zagledala sem fanta za stojnico, ki se je, tako kot jaz, dolgočasil. Začela sva se spogledovati, si izmenjala nekaj besed, šla skupaj na kosilo in končala v veliki konferenčni dvorani, kjer sva izživela strasti.

Na koncu sva normalno nadaljevala z delom. Koga briga plaža." Emily, 29 let.

Kdor zna, zna

"V zgodnjih dvajsetih sem šla s prijateljico na zabavo. Spoznala sem profesionalnega zabavljača, ki je bil znan po svojem nastopu, za katerega je potreboval veliko moči in ravnotežja.

Nekako tako, kot artisti slavnega cirkusa Cirque du Soleil . Ostala bom pri tem. " Stefanie, 27 let.

Vrtna sanjarjenja

"Prvo leto na fakulteti sem kot študentka delala v vrtnem centru. Tam sem delala s fantom, po imenu Ted. Vselej sva iskala izgovore, da sva lahko bila skupaj.

Ko sem ob zaključku dela šla po svoje stvari, je bil tam on in je ravno zapiral trgovino. Ne vem več, kaj in kako se je zgodilo, a pristala sva v vročem objemu ob semenih in nadaljevala v eni od vrtnih lop. Seks je bil nepozaben, a od tedaj se nisva več videla." Mia, 25 let.

Preberite še: 7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Morda vas zanima tudi: Zakaj se vaš partner vse bolj umika iz odnosa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)