Kratek vodič za poletne avanture

Da vas bo spomin nanjo grel v mrzli zimi.

26.7.2016 ob 12:50

pooletno.jpg

Visoke temperature, minimalna oblačila, počitnice in sproščeno ozračje so popolni pogoji za poletne avanture. Zavore počasi popustijo, kar ni nujno slabo. Če ste samski in vas mika, si privoščite nepozabno romanco. Ta ima številne prednosti: v njej vam ni treba igrati, lahko ste sproščeni, razigrani in se osredotočite samo na užitek. Prepustite se torej vročim poljubom na plaži, a pri tem upoštevate nekaj pravil za poletno avanturo, ob katerih bo ta zagotovo pustila lepe spomine.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku

Ne nižajte standardov

Preden se predate strastnemu objemu nekoga, pomislite, ali bi z njim želeli preživljati čas tudi, če vas ne bi grelo vroče sonce. V kolikor je odgovor negativen, se še malce razglejte.

Brez nerealnih pričakovanj

Praviloma so poletne avanture kratkotrajne. Praviloma pravimo, kajti lahko se razvijejo tudi v kaj več. A vendar ne pričakujte preveč, zlasti, če vajina domača kraja ločujejo dolge razdalje.

Izbirajte pametno

Nikoli se v romanco ne spuščajte s prijateljem, znancem, sodelavcem. To se le redko dobro konča. Tisto, kar se vam ob kakšni kapljici zdi dobra ideja, po koncu dopusta ne bo videti tako. Nepremišljenost lahko uniči odnos s temi ljudmi.

Vedno uporabite zaščito

Počitnice so odlična priložnost, da okusite nekaj novega, a pri tem nikoli ne pozabite na zaščito. Vedno uporabljajte kondom. Raziskave kažejo, da poleti znatno naraste število nezaželenih nosečnosti in okužb s spolnimi boleznimi. Ne postanite tudi vi del te nesrečne statistike. Pravočasno poskrbite za to.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)