V tem delu sveta skupinski seks ni tabu

Tako moški kot ženske so v deželi tam spodaj naklonjeni tej obliki spolnosti.

1.12.2018 ob 5:25

moski_slaci_zensko_spolnost_seksi_micna.jpg

Pogosto je del spolnih fantazij, če o njem velikokrat sanjarite tudi sami, pa bi se morda morali odpravili v Avstralijo. V tamkajšni raziskavi, v kateri je sodelovalo 8700 posameznikov, ki so se tej obliki spolnosti že predali, se je izkazalo, da tam ni tabu tema.

Približno 40 % sodelujočih je povedalo, da je bilo v njihovo izkušnjo vključenih enako število moških kot žensk, pri 30 % je sodelovalo več moških, pri prav tolikšnem odstotku so prevladovale ženske.

Najpogosteje je sicer šlo za seks v troje, tretjina posameznikov pa je povedala, da so bili udeleženi v intimnem odnosu, v katerem je sodelovalo pet ali več oseb.

Sicer je skupinski seks najpogostejši med dolgoletnimi pari, ki želijo nekoliko začiniti svoje intimno življenje.

Kar je pri celotni zadevi najbolj zanimivo pa je to, da so to obliko spolnosti v skoraj enakem odstotku predlagali moški in ženske. Natančneje, v 46 % so bile pobudnice one.

Geoff Barker, strokovnjak za intimne odnose je ob tem povedal, da so Avstralke prav tako svobodne in sproščene, kot moški, saj glede navdušenja nad skupinskim seksom za svojimi partnerji prav nič ne zaostajajo.

Ob vsem tem se seveda samo po sebi zastavlja vprašanje, kakšni bi bili rezultati v katerem drugem delu sveta Zahodne civilizacije. Že sedaj pa je jasno, da se ljubiteljem te oblike intime dobro piše v daljni Avstraliji.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 

Priporočamo tudi: Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)