Malenkosti, zaradi katerih fantje noro ljubijo svoja dekleta (osebne izpovedi)

Vsakega moškega očarajo posebne malenkosti njegove boljše polovice.

24.7.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Malenkosti, zaradi katerih fantje noro ljubijo svoja dekleta (osebne izpovedi)

Zdravo in uspešno razmerje je mozaik neštetih kamenčkov, ki tvorijo celoto, v kateri uživata oba partnerja. To je dejstvo, ki se ga zavedajo skorajda vsi. Je pa res, da obstajajo malenkosti, ki v odnos prinašajo največ zadovoljstva. Kaj je tisto, kar jih pri svojih izbrankah najbolj očara, so moški za Reddit povedali sami.

Pohvale

"Presrečen sem, ko mi pove, da je ponosna name, da ji je všeč moj način oblačenja, mi reče, da sem lep, prisrčen, čeden, ko vidim, da me s ponosom predstavi drugim. Pohvale in komplimenti niso pomembni le z vidika žensk in mislim, da jih večina moških dobi premalo. Sam na srečo nisem med njimi," Patric, 27 let.

Sporočila pozornosti

"Ko mi kar tako pošlje sporočilo in mi pove, da misli name. Vesel sem čisto vsakega. Morda zato, ker sem imel v preteklosti nemalo težav s samozavestjo," Dylan, 28 let.

Opazovanje mojega telesa

"Kmalu, ko sva se začela sestajati, sva z dekletom gola ležala v postelji in vprašala me je, če lahko malo raziskuje moje telo. Čeprav nisem bil med najbolj samozavestnimi, sem pristal na njeno igro. Ko se je s prsti sprehajala po meni, sem čutil neizmerno zadovoljstvo, ki je izhajalo iz njene pozornosti. Večkrat to ponovi in vsakič se mi zdi, da sem na oblakih," Peter, 30 let.

 

Pomoč pri nakupu oblačil

"Moja partnerka ima smisel za modo. Vsak mesec gre z menoj po nakupih in mi svetuje pri izbiri oblačil. Lepo se mi zdi, da si vzame čas zame in mi pomaga na področju, kjer nisem najbolj suveren," Mike, 32 let.

Še enkrat pohvale

"Vesel sem, ko mi pove, da sem seksi in privlačen. Tedaj se počutim kot otrok na božični večer," Chris, 25 let.

Zapeljivo povabilo

"Nekoč sva se sprehajala po mestu in dejala mi je, da ne bi smel nositi te majice, saj bi najraje takoj skočila name. Počutil sem se nekaj res posebnega," Carl, 27 let.

Pomenljiv pogled

"Najbolj me očara s pogledom. Beseda in dotik res veliko povesta, a zame je pogled, s katerim mi sporoča, da me ceni in da mi je povsem predana, neprecenljiv. Ob njem mi vselej poskoči srce," Steve, 30 let.

Neizmerna podpora

"Ve, kako mi pomagati in kako se do mene obnašati tedaj, ko nimam najboljšega dneva. Povsem me razume in podpira ter zna me nasmejati. To je zame največ, kar mi lahko da," Bill, 28 let.

Preberite še: Tega zaljubljen moški nikoli ne počne

Morda vas zanima tudi: Intimna pričeska, ki je moškim najbolj všeč


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)