3 vrste objemov, ki jih dajejo moški (in kaj pomenijo)

Preberite si, kaj moški sporoča z objemom, ki vam ga nameni.

28.1.2022 ob 9:46 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

3 vrste objemov, ki jih dajejo moški (in kaj pomenijo)

Obstaja več vrst objemov, to je dejstvo. Tudi, ali zlasti, ko gre za odnose med moškimi in ženskami. Tedaj on osebi, ki jo objema, pa tudi okolici, ki ju opazuje, z različnimi vrstami objemov sporoča, kakšen je njegov pogled na njun odnos. Your Tango niza tri najpogostejše in najpomenljivejše moške objeme.

Prijateljski objem

Ta objem je praviloma krajši, vedno pa je zanj značilno, da so roke dveh, ki sta v njem, malo pod rameni in nikoli nižje od sredine hrbta. Morda takšen objem vključuje tudi hiter poljub na lice. V tem primeru gre resnično zgolj za prijateljski pozdrav.

Vedite pa, da če on položaj teles v objemu zadrži malo dlje časa, kaj lahko prikriva čustva, ki presegajo prijateljski odnos.

Res je, da je zgolj iz dolžine objema težko določiti njegove prave občutke, več boste o njih izvedeli, če boste pri njem opazili tudi druge znake naklonjenosti.

Malo več kot prijatelja objem

Gre za nadgradnjo prvega objema. Roke so sicer v podobnem položaju, kot pri prijateljskem, torej še vedno na zgodnji polovici hrbta, a prsi so tesno prilepljene ene ob druge.

V tem objemu se srci tesno zbližata in je dokaj jasen pokazatelj, da moški do osebe, ki jo objema, čuti nekaj več, kot zgolj prijateljstvo.

Morda ne bo odveč še opozorilo, da takšen objem, ki traja več kot 20 sekund, pripelje do pospešenega nastajanja hormona serotonina v telesu, ta je znan tudi kot hormon povezovanja.

Objem brez dvoma, da obstaja privlačnost

Torej, ne glede na to, ali sta v zvezi ali ne, če se vas med objemom dotika s spodnjim delom telesa, ste lahko prepričani, da ste mu zelo všeč. To je tudi objem, ki moškega in žensko v očeh drugih razkriva, da sta v zvezi, čeprav to skušata prikriti.

Moški se lahko približa s hrbtne ali sprednje strani in položi roke čez spodnji del njenega trupa, s čimer ji brez besed sporoča: rad bi bil le s tabo.

Ne glede na  to, kako dolg je takšen objem, njegov pomen je nedvoumen: privlačnost zagotovo obstaja.

Preberite še: Horoskop: Strah, jeza ali žalost … katero čustvo vam povzroča največ težav (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki se najtežje zaljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)