Tri kvalitete, ki so skupne moškim, ki so odlični ljubimci

Moškim, ki se lahko pohvalijo, da so v postelji odlični ljubimci, so skupne tri neprecenljive kvalitete.

12.11.2022 ob 7:48 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tri kvalitete, ki so skupne moškim, ki so odlični ljubimci

V bistvu bi težko našli preprost odgovor na vprašanje, kakšen je dober ljubimec. Kajti vsaka ženska na to plat življenja gleda skozi svoje oči in vsaka ima v postelji sebi lastne želje ter pričakovanja.

Skratka, odlični ljubimci prihajajo v vseh mogočih oblikah, velikostih, kulturnih ozadjih, izkušnjah, rasah in še bi lahko naštevali.

A čeprav drži, da so okusi različni, bi se nedvomno večina žensk strinjala, da so domala vsem skupne nekatere lastnosti. Tri ključne vrline odličnih ljubimcev takole izpostavlja portal Your Tango.

Pozornost

V smislu, da so pozorni na to, kaj pri njihovi ljubimki deluje in kaj ne. Kaj ji pričara prijetne občutke ter kaj na drugi strani zbuja nelagodje ali celo odpor.

Noben odličen ljubimec ne domneva, da dobro ve, kaj med rjuhami vedno deluje, noben med seksom ni sto odstotno prepričan v učinkovitost svojih tehnik.

To ne pomeni, da je nesamozavesten in da dvomi vase, pomeni pa, da stalno spremlja, kako se na njegove dražljaje odziva njeno telo ter svoje prijeme prilagaja verbalnim ali telesnim znakom ugodja ali neugodja.

In še nekaj: odličen ljubimec zna tudi svoji partnerki nakazati, kaj je všeč njemu oziroma, česa on v postelji ne mara. Ključno namreč je, da komunikacija teče v obe smeri.

Potrpežljivost

Še ena kvaliteta, ki je skupina vsem odličnim ljubimcem je potrpežljivost.

Povedano drugače: njim se v postelji ne mudi, znajo si vzeti čas za intimni stik, znajo se sprostiti, znajo sprostiti ljubimko, na akt dobro pripraviti njeno telo, vzamejo si veliko časa za predigro in njihov glavni namen seksa še zdaleč ni zgolj orgazem, temveč uživajo v celotni poti do njega.

In si čas za razvajanje ter crkljanje vzamejo tudi, ko se glavni del akcije konča.

Igrivost in avanturističnost

Seks naj ne bo resen, je vodilo odličnih ljubimcev, ki znajo v intimni akt vnesti igrivost, sproščenost, dinamičnost in ravno pravo mero avanturizma.

S tem v dolgih zvezah ohranjajo strast ter vznemirjenje, v kratkih pa pričarajo vzdušje, v katerem ni zadrege in tako ustvarijo odločilne pogoje za dober seks ne glede na to, kako svež ali ustaljen je odnos.

Preberite še: 5 resnic o odličnem seksu, ki jih potešene ženske dobro poznajo

Morda vas zanima tudi: Rešite test in spoznajte, kaj vas čaka v ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)