To so ženske, ki okušajo najboljši seks in najpogosteje doživljajo orgazme

Vsem ženskam, ki jih mučijo poraščene roke, kosmate noge in jih frustrirajo dlačice na obrazu sporočamo, da obstaja pozitivna plat te zgodbe.

29.6.2018 ob 3:55

rjavolaska_latino_zenska.jpg

Kajti, čeprav jim bitka z dlačicami vzame veliko več časa, denarja in tudi živcev kot tistim, manj poraščenim, so strokovnjaki dokazali, da prve okušajo boljši seks in lažje ter pogosteje doživljajo orgazme.

Človeško telo je, z izjemo dlani, podplatov in ustnic, prekrito z velusnimi dlačicami, ki so tanke in gostoto teh ne vplivajo hormoni.

Druga vrsta dlak na telesu so terminalne dlake, ki so debelejše ter tudi vidnejše. Med slednje sodijo lasje, kocine na bradi, kocine zgornjega sramnega predela, kocine pod pazduho ter obrvi in trepalnice, količina, dolžina in gostota teh pa je odvisna od količine hormonov v telesu.

Tiste dlačice, ki vam povzročajo toliko težav, so torej tam zaradi hormonov.

Kako je to povezano s seksom?

Poročanju časopisa Times of India, je vse povezano s testosteronom. V znatni meri poraščene pripadnice nežnejšega spola imajo v telesu več tega hormona.

Ta ne vpliva le na količino dlak, temveč tudi na občutljivost G točke in klitorisa. Tkivo na področju med nožnico in sečnico je pri njih debelejše in dovzetnejše za stimulacijo, kar pomeni, da lažje okušajo orgazem med penetracijo.

Seveda količina testosterona še zdaleč ni edini dejavnik, ki pri ženskah vpliva na sposobnost doživljanja orgazma, ni pa nezanemarljiv, zato, kosmatinke, izkoristite svoje naravne danosti, čeprav vam tako pogosto povzročajo preglavice. ;)

PREBERITE ŠE // Razkrita starost, v kateri ženske najbolj uživajo v seksu

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)