Temne plati Leonarda DiCapria (in razlog za molk njegovih bivših)

Glede na dejstvo, da bivša dekleta Leonarda DiCapria o njem nikoli ne povedo nič slabega, se zastavlja vprašanje, če so morale podpisati pogodbo o zaupnosti.

25.10.2022 ob 7:41 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Temne plati Leonarda DiCapria (in razlog za molk njegovih bivših)

Oboževalce in oboževalke Leonarda DiCapria dejstvo, da se je njegovo razmerje s Camilo Morrone končalo, ni pretirano presenetilo.

Nasprotno, glede na njegovo obnašanje v preteklih razmerjih so razhod pričakovali.

So pa se potem, ko se je sestajal in nato razšel s še eno od njega precej mlajšo lepotico in ob namigih, da se trenutno nekaj plete med njim in Gigi Hadid (ki ima že 27 let), pojavila vprašanja, zakaj njegove bivše o igralcu ne povedo nikoli nič slabega in zakaj Camila razhoda nikoli ni komentirala.

Vse bolj se zdi, da ima DiCaprio posebno strategijo, s katero preprečuje, da bi po zaslugi bivših v javnost pricurljala kakšna njegova temna plat.

Bivše v javnosti o njem molčijo

Samo razmerje Leonarda in Camile je bilo vedno na očeh javnosti in stalno so se pojavljale njune fotografije, na katere pa se nikoli nista odzvala.

Kot par sta se predstavila približno dve leti po začetku zveze, za kar obstaja dober razlog: ona je bila, ko sta se zaljubila, stara komaj 19 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone Argentina (@archivemorrone)

Svoje je pridalo še dejstvo, da jih je on, ko sta leta 2017 postala par, štel že 43. Ko sta se razšla, je ona dopolnila 25 let, ta starost naj bi bila zgornja meja za DiCaprijeva dekleta

Dejstvo namreč je, da ima Leo rad mlajše punce.

Izjema je bila manekenka njegove starosti  Gisele Bundchen, s katero se je sestajal od leta 2000 do 2005. Ena redkih partnerk, ki je bila celo starejša od njega, pa je bila manekenka Amber Valletta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Valletta (@ambervalletta)

Kakorkoli že, razmerje s Camilo se je končalo, a o tem, kaj je bil razlog in zakaj se je ljubezen izpela, oba bivša zaljubljenca molčita.

Kar prav tako ni presenečenje.

Tisti, ki ljubezensko življenje igralca podrobneje spremljajo, namreč že vedo, da vse bivše potem, ko se zveza z njim konča, o razmerju ne govorijo in ne delijo nobenih podrobnosti iz odnosa z zvezdnikom.

Dokument o molčečnosti

Je posredi pogodba o zaupnosti?

Ta ne bi bila nič posebnega, kajti mnoge slavne osebe od svojih partnerjev zahtevajo podpis pogodbe o nerazkritju informacij (Non disclosure agreement, krajše NDA), s katero se zavarujejo pred pranjem umazanega perila v javnosti, skrijejo podrobnosti iz zasebnega življenja in tako skrbijo za svojo javno podobo.

Res je, da nikoli nihče ni izrecno potrdil, da podpis takšne listine od svojih deklet zahteva tudi Leonardo, a vse več tabloidov sumi, da je to razlog za molk njegovih bivših (in aktualnih) partnerk.

Pri časopisu Vice so šli še korak naprej in do potankosti analizirali Leonardove pogodbe z zaposlenimi: vse te so zelo stroge in se ne nanašajo le na njegovo poslovno, temveč tudi na zasebno življenje.

Edina njegova bivša, ki se je obširneje razgovorila o zvezi z soigralcem, je že omenjena manekenka Gisele Bundchen, a tudi ta je s podrobnostmi čakala desetletja in jih je razkrila šele, ko je postala super slavna in premožna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Je razkrivanje podatkov za Leonarda lahko razlog za razhod?

Da je pretirano razkazovanje včasih razlog za razhod, bi lahko sklepali iz njegove zveze s Toni Garrn, ki jo je postavil na hladno, ko je na svojih družabnih omrežjih objavila fotografije igralca, kako sprehaja psa.

Očitno vsak, ki prekrši pravila glede zasebnosti, izpade iz njegovega ožjega kroga, kar sicer v svetu slavnih ni nič neobičajnega, a zdi se, da ima Leo malo strožja pravila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio Fan Club (@leonardodicapriofanclubldc)

Bi pa lahko rekli, da je taktika z vidika ohranjanja lepe javne podobe dvorezen meč, kajti prav dejstvo, da njegove bivše o njem ne povedo dobesedno ničesar, igralca ne meče v najboljšo luč.

Tako kot tudi ne drugo dejstvo: da svoja dekleta praviloma zapusti potem, ko dopolnijo 25 let, čeprav se sam že približuje abrahamu.

Povzeto po MSN.com

Preberite še: To je v času poroke Lopezove in Afflecka počela Benova bivša

Morda vas zanima tudi: »Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)