Takšna intimna pričeska je moškim najbolj všeč

Obstaja način urejanja intimne pričeske, ki prepriča največ pripadnikov močnejšega spola.

6.8.2021 ob 5:00 | Foto: Maksym Azovtsev/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Takšna intimna pričeska je moškim najbolj všeč

Snovalci spletnega portala AskMen so z namenom odkriti, kakšna intimna pričeska dam prepriča največ junakov, svojim uporabnikom zastavili preprosto vprašanje:

"Kako urejene sramne dlačice so vam pri nasprotnem spolu najbolj všeč?" Rezultati pa so bili več kot zgovorni:

Večina od 5000 sodelujočih, kar 41 odstotkov je izjavila, da so najbolj očarani nad brazilsko depilacijo. Skratka, zmagala je povsem gola intima.

Na drugem mestu se je z 38. odstotki glasov znašel sicer poraščen skriti kotiček, a z urejenimi in pristriženimi sramnimi dlačicami.

In česa moški ne marajo? Naravne poraščenosti. Le pet odstotkov sodelujočih je povedalo, da so očarani nad naravnim grmičkom brez kakršnih koli posegov.

Zaželeno, a ne obvezno

A čeprav so moški očitno strogi sodniki to, da se intimna pričeska izbranke ne sklada z njihovimi ideali ne pomeni, da se z njo ne bi sestajali.

 

"Čeprav imamo svoje kriterije, je na koncu ženska tista, ki se odloči, kako bo urejala svojo intimo. Če ji je všeč nekaj drugega, kot je všeč meni ne pomeni, da se z njo ne bi sestajal. Konec koncev s tem, ko ostaja zvesta sebi jasno nakazuje, da se glede svoje zunanjosti ni pripravljena podrejati nikomur. In zakaj tega ne bi cenil," je denimo povedal en od sodelujočih v raziskavi.

Skratka: ne glede na to, za kakšno intimno pričesko se odloči ona, pravi moški je zato, ker se njen okus ne sklada z njegovim, ne bo dojemal kot manj privlačno. Prej nasprotno.

Preberite še: Izpovedi prostitutk: Deset res bizarnih zahtev njihovih strank

Morda vas zanima tudi: Kako globoka je in druga, z vagino povezana dejstva


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)